Φοβάσαι στην πτήση; Ήρθε το ειδικό μενού στα αεροπλάνα! - iTravelling

Εάν οι πτήσεις σου προκαλούν φόβο και άγχος, η νέα είδηση σε ενδιαφέρει! Έρχεται το ειδικό μενού στα αεροπλάνα, που θα σε ηρεμήσει άμεσα.

Ένα ταξίδι με αεροπλάνο μπορεί να μειώνει την απόσταση και το χρόνο, αλλά όχι το άγχος και το φόβο των επιβατών. Εάν είσαι από εκείνους, που τρέμουν στην ιδέα να πετάξουν με αεροπλάνο ή δεν μπορούν να καθίσουν ήσυχα από την υπερένταση, ήρθε το ειδικό μενού στα αεροπλάνα!

Τι είναι το ειδικό μενού στα αεροπλάνα;

Πρόκειται για μια νέα θεωρία του καθηγητή Charles Spence του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ο οποίος ισχυρίζεται πως βρήκε τη λύση για να είναι οι επιβάτες ήρεμοι κατά την πτήση τους. Οι αεροπορικές εταιρείες δυσκολεύονται να ηρεμήσουν τους επιβάτες, οι οποίοι φοβούνται τα αεροπλάνα και πολλές φορές ζαλίζονται με την πρώτη μπουκιά φαγητού. Για να προλάβουν όλες αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις σύντομα οι αεροπορικές εταιρείες θα υιοθετήσουν το ειδικό μενού στα αεροπλάνα.

Τι περιλαμβάνει το ειδικό μενού στα αεροπλάνα;

Το ειδικό μενού περιλαμβάνει υλικά, που συντελούν στη διατήρηση της καλής κατάστασης και υγείας του επιβάτη. Ειδικότερα, το ειδικό μενού περιλαμβάνει παγωτό με εχινάκεια και γλυκόριζα, χαλαρωτικό πράσινο τσάι και κέικ λεβάντας, τσάι βοτάνων και ενεργειακές μπάρες. Τα συγκεκριμένα τρόφιμα επιλέχθηκαν για το ειδικό μενού στα αεροπλάνα, καθώς αποτελούν φυσικά χαλαρωτικά, τα οποία διώχνουν το άγχος, βοηθούν στην καλύτερη πέψη και αντιμετωπίζουν γρήγορα όλες τις δυσάρεστες παρενέργειες του jet-lag.

Όπως τονίζει ο καθηγητής Charles Spence: «Ο συνδυασμός ορισμένων τροφών έχει αποδειχτεί σωτήριος στην αντιμετώπιση κάποιων συμπτωμάτων που μας φέρνουν σε δυσάρεστη θέση κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, οπότε η λογική μας λέει να τα επιλέξουμε για να κάνουμε την πτήση για τους επιβάτες που δυσκολεύονται… ευκολότερη». Μένει να δούμε εάν τα αποτελέσματα του ειδικού μενού στα αεροπλάνα θα είναι ικανοποιητικά….

Comments