Εσύ ξέρεις ποια είναι η πτήση που προσελκύει τους τρελούς; - iTravelling

Κι όμως υπάρχει αεροπορική πτήση, που προσελκύει τους πιο… τρελούς επιβάτες. Η British Airways την αποκαλύπτει για να προσέχεις… 

 

 

Όσο κι αν μη θέλουμε να το πιστέψουμε, υπάρχει μια πτήση, η οποία προσελκύει τους λίγο πιο…τρελούς επιβάτες! Η British Airways μπορεί να αποτελεί μια αξιόπιστη αεροπορική εταιρεία με το πλήρωμά της να κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει ένα ευχάριστο ταξίδι, παρ’ όλα αυτά τα απρόοπτα δε λείπουν κάνοντας την συγκεκριμένη πτήση γνωστή ως την πτήση των τρελών.

Τα πιο τρελά σκηνικά στην πτήση Χίθροου – Ντουμπάι

Ο λόγος για την πτήση Χίθροου – Ντουμπάι,  η οποία το τελευταίο διάστημα προσελκύει όλο και πιο τρελούς επιβάτες χαρίζοντας εμπειρίες ζωής αλλά και σωματικά σημάδια, τόσο στους συνεπιβάτες τους, όσο και στο πλήρωμα. Αρχικά, είχε γίνει γνωστό το επεισόδιο με μία στυλίστρια, στην οποία η εταιρεία της απαγόρευσε για πάντα τα ταξίδια με δικά της αεροπλάνα, καθώς ενοχλούσε τους συνεπιβάτες της, κατά τη διάρκεια πτήσης προς Ντουμπάι.

 

 

Το δεύτερο κρούσμα είναι πιο βίαιο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, στην ίδια πτήση από Χίθροου προς Ντουμπάι στα 40.000 πόδια, ένας τρελός δάγκωσε τον Christopher McNerlin, ενώ προσπαθούσε να τον κατευνάσει! Η εταιρεία ευχαρίστησε τον γενναίο ταξιδιώτη, που έσωσε μια αεροσυνοδό από τον μεθυσμένο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Αν και δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να συνταξιδεύεις με κάποιον, που τα έχει τσούξει λίγο, ωστόσο, η περιπέτεια έχει κι αυτή τη γλύκα της. Μετά το δάγκωμα, ο πιλότος Kendal κάλεσε στο πιλοτήριο τον Christopher McNerlin, αποζημιώνοντάς τον για την ταλαιπωρία του!

Comments