Greek Travel Show: Όσα θα δούμε στην έκθεση για τον ελληνικό τουρισμό - iTravelling

Τιμώμενες περιοχές στην 2η Greek Travel Show είναι η περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Λαμιέων.

 

 

Η Greek Travel Show περιμένει όλους τους λάτρεις των ταξιδιών για να τους ξεναγήσει σε 3 ημέρες στην άγνωστη Ελλάδα. Προορισμοί σε ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα παρουσιάζονται, ενώ τουριστικοί φορείς είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να κλείσετε τις φετινές σας διακοπές εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Μια επιτυχημένη έκθεση, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ – Helexpo κ. Αναστάσιο Τζήκα,  η έκθεση διοργανώνεται για δεύτερη φορά και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ενημερωθούν τη τελευταία στιγμή, να βρουν προσφορές, εκπτώσεις, αλλά και να γνωρίσουν νέα και όχι κορεσμένα μέρη στην Ελλάδα.

Γιατί να πας στην 2η Greek Travel Show:

Γιατί θα γνωρίσεις την άγνωστη Ελλάδα, προορισμούς που θα σου προσφέρουν ταξίδια ζωής όλο το χρόνο.

Γιατί θα κλείσεις πιο οικονομικά και γρήγορα τις καλύτερες διακοπές με πακέτα προσφορών και εκπτώσεις, που προσφέρουν τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Θα γνωρίσεις μέρη του εξωτερικού, που δε φανταζόσουν πόσο εύκολο είναι να τα επισκεφτείς. Θα βρεις πληροφορίες από τουριστικούς φορείς της Κένυας, της Σερβίας και των Φιλιππίνων.

Θα μάθεις την κουλτούρα του τόπου σου και θα επαναπροσδιορίσεις τους προορισμούς, που πρέπει να επισκεφτείς.

Θα απολαύσεις παράλληλες εκδηλώσεις με δράσεις από όλη την Ελλάδα. Τιμώμενες περιοχές αυτή τη χρονιά αποτελούν η Ήπειρος και ο δήμος Λαμιέων.

Εάν είσαι λάτρης του εναλλακτικού τουρισμού, θα βρεις το «σπίτι» σου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi. Σε συνεργασία με τα Bike Friendly Hotels θα βρεις τις ιδανικές διακοπές με ποδήλατο στην Ελλάδα.

 

 

Γνώρισε το δήμο Λαμιέων

Ο δήμος Λαμιέων αποτελεί τιμώμενη περιοχή στην 2η Greek Travel Show και θα σε πείσει να οργανώσεις την επόμενη μονοήμερη ή και πολυήμερη εκδρομή. Καλύπτει τα γούστα όλων των ταξιδιωτών με φυσιολατρικές δραστηριότητες, ιστορικά μνημεία, θρησκευτικές επισκέψεις αλλά και αθλητικές δραστηριότητες και διασκέδαση, θα βρεις τον προορισμό στο δήμο Λαμιέων, που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, στη συνέντευξη Τύπου της Greek Travel Show στο Grecotel Palas Athena, η περιοχή προσφέρει ενδιαφέρον φυσικό περιβάλλον λόγω των δύο βουνών, Οίτης και Καλλίδρομου και του ποταμού Σπερχειού με το πλατανόδασος στην Υπάτη. Αντίστοιχα, η πλούσια ιστορία της περιοχής κάνει το δήμο Λαμιέων τόπο οργάνωσης πολλών πολιτιστικών αλλά και αθλητικών εκδηλώσεων για όλο το χρόνο, φιλοδοξώντας να γίνει must στάση για όλη την οικογένεια.

Πες το ναι στις διακοπές στην Ήπειρο

Η Ήπειρος δεν είναι μόνο για το χειμώνα. Επίλεξε τους εξωτικούς προορισμούς της Ηπείρου και για το καλοκαίρι. Ενημερώσου για ταξιδιωτικές παροχές, παραλίες και δραστηριότητες, που μπορείς να απολαύσεις στην Ήπειρο στην 2η Greek Travel Show και άφησε τα νησιά για άλλη χρονιά.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Στράτος Ιωάννου, η Ήπειρος μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη τα πάντα όλες τις εποχές του χρόνου, πανέμορφες παραλίες, υπέροχα βουνά και δάση, ποτάμια, βυζαντινά μνημεία, 5 αρχαία θέατρα και γαστρονομία. Ακόμα, η εύκολη πρόσβαση στην Ήπειρο μέσω της νέας Ιονίας οδού από το νότο, αλλά και της Εγνατίας από το βορρά, καθώς και το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, κάνει την Ήπειρο ελκυστικό προορισμό χειμώνα – καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαίο πως ήδη τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί αύξηση στην εισροή τουριστών έως 21.3%, ενώ τουρίστες από την Ιταλία, Δανία, Σκανδιναβία και Κύπρο δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους.

 

Η Greek Travel Show αποτελεί μια «smart» έκθεση, η οποία απευθύνεται άμεσα στον καταναλωτή, που θέλει την πληροφορία στο πιάτο. Από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, μπορείς να περιηγηθείς ανάμεσα σε 110 εκθέτες και να κλείσεις τις διακοπές σου για χειμώνα ή καλοκαίρι.

 

Comments