Διαμονή με θέα 360 μοιρών στο Σινικό Τείχος - iTravelling

Για πρώτη φορά μετά από 4.000 χρόνια, θα υπάρξει τυχερός, που θα μείνει μέσα στο Σινικό Τείχος!

Κάθε ταξίδι στη Κίνα επιβάλλει επίσκεψη στο Σινικό Τείχος. Το διάσημο αξιοθέατο, το οποίο φημολογείται ότι φαίνεται ακόμα και από το διάστημα, χτιζόταν επί αιώνες για να προστατεύσει την Ουράνιο Αυτοκρατορία από τους Μογγόλους. Πλέον, στο Σινικό Τείχος μπορείς να πας για να το απολαύσεις από κοντά, να περπατήσεις αρκετά χιλιόμετρα και αν κουραστείς να κοιμηθείς εκεί!

Κι όμως! Πλέον στο Σινικό Τείχος έχει δημιουργηθεί μια κρεβατοκάμαρα με θέα 360 μοιρών δίνοντας στους τυχερούς τη δυνατότητα για μια ξεχωριστή διαμονή σε ένα από τα εφτά θαύματα του κόσμου, που θα τους μείνει αξέχαστη. Το απόγευμα μπορεί ο επισκέπτης να καθίσει για γκουρμέ δείπνο με διάσημα πιάτα της κινέζικης κουζίνας ακούγοντας την ιστορία των τειχών, ενώ αργότερα μπορεί κανείς να δει από κοντά την κινέζικη τεχνική χάραξης σφραγίδων αλλά και καλλιγραφίας.

Όλα αυτά όμως έχουν και ημερομηνία λήξης! Αυτή τη δυνατότητα την πρόσφερε για ένα μικρό διάστημα το Airbnb China, το οποίο ξεκίνησε το διαγωνισμό το καλοκαίρι βάζοντας τους ενδιαφερόμενους σε σκέψη, καθώς η καλύτερη απάντηση θα κέρδιζε και τη μαγευτική αυτή διαμονή. Οι υπεύθυνοι του AirBnb China ρώτησαν τους ενδιαφερόμενους για ποιον λόγο πιστεύουν ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να σπάσουμε τα πολιτισμικά φράγματα και πώς θα οικοδομούσαν καινούργιες σχέσεις και συνδέσμους ανάμεσα στις διάφορες κουλτούρες.

«Είμαστε τόσο υπερήφανοι που συμμετέχουμε σ′ αυτή την πραγματικά συλλογική προσπάθεια να αναδείξουμε ένα τέτοιο απίστευτο τοπόσημο, που σήμερα χρησιμεύει για να ενώσει ανθρώπους αντί να τους χωρίσει» τονίζει ο Nathan Blecharczyk, ιδρυτής και πρόεδρος του Airbnb China, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχιστεί οι διαγωνισμοί και μέσα στην επόμενη χρονιά.

Comments