Αria Paros Residence: Τα Aria Hotels ρίχνουν άγκυρα στην Πάρο - itravelling.gr

Η Αria Paros Residence, μία ιδιαίτερης αισθητικής και αρχιτεκτονικού χαρακτήρα ιδιωτική κατοικία αποτελεί τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels.

Τα Aria Hotels συνεχίζουν να στοχεύουν στην ελληνική φιλοξενία με περισσότερους προορισμούς στα ελληνικά νησιά. Η νέα επέκταση της οικογενειακής αλυσίδας boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών φτάνει ως το νησί της Πάρου με το ανανεωμένο Aria Paros Residence. Η άφιξη των Aria Hotels στην Πάρο γίνεται με ένα ευρύχωρο πολυτελές κατάλυμα, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά ενός αμπελώνα και περιβάλλεται από πολύχρωμους κήπους 8 στρεμμάτων. Η ιδιωτική κατοικία έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 20 άτομα, γεγονός που το καθιστά την ιδανική επιλογή τόσο για μεγάλες παρέες, όσο και για τη διοργάνωση ιδιωτικών εκδηλώσεων, ενώ παρέχει και εξατομικευμένες υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας.

Αria Paros Residence: Τα Aria Hotels ρίχνουν άγκυρα στην Πάρο - itravelling.gr

Μια ιδιωτική κατοικία πλήρως εναρμονισμένη στο κυκλαδίτικο περιβάλλον

Το Αria Paros Residence, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από τον Μάρτιο, είναι μία μεγάλη σύγχρονη, αυτόνομη κατοικία, πλήρως εναρμονισμένη με το αρχιτεκτονικό τοπίο τη περιοχής και απέχει μόλις λίγα λεπτά από τη διάσημη και κοσμοπολίτικη Νάουσα και τις κοντινές της παραλίες.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία των Aria Hotels που επικεντρώνεται στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το κατάλυμα είναι προσαρμοσμένο στο κυκλαδίτικο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά όπως την πέτρα και το ξύλο. Περιβάλλεται από εντυπωσιακούς κήπους, ιδιωτικό αμπελώνα, ιδιωτικές βεράντες, πισίνα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και εγκαταστάσεις για αθλητικές δραστηριότητες, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για διαμονή στο δημοφιλές νησί της Πάρου.

Τα Aria Hotels ρίχνουν άγκυρα στην Πάρο - itravelling.gr

Περισσότερες υπηρεσίες στο Aria Paros Residence

Τα Aria Hotels προσφέρουν υπηρεσίες concierge και καθημερινής καθαριότητας στο Paros Residence, ενώ διαθέτουν ένα μεγάλο εύρος εξατομικευμένων υπηρεσιών κατόπιν συνεννόησης, όπως ιδιωτικό σεφ, μαθήματα γιόγκα, γυμναστήριο, γευσιγνωσία κρασιού, ιδιωτικές περιηγήσεις και κρουαζιέρες και διοργάνωση ιδιωτικών εκδηλώσεων.

Τα Aria Hotels ρίχνουν άγκυρα στην Πάρο - itravelling.gr

iTravelling info:

Τα τελευταία χρόνια τα Aria Hotels έχουν διευρύνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο τους με προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία, βίλες και καταλύματα, φτάνοντας πλέον τα 40 ακίνητα σε 11 νησιωτικά και ηπειρωτικά θέρετρα σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα καταλύματα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους επισκέπτες μια γεύση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας.

Comments