10+1 παραλίες στη Μήλο για να παρατείνεις τις διακοπές σου - itravelling.gr

Το Conde Nast Traveller ξεχώρισε τις καλύτερες ελληνικές παραλίες και τις έβαλε ψηλά στις προτιμήσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είναι ευρέως γνωστό πως οι ελληνικές παραλίες ξεχωρίζουν παγκοσμίως, για ακόμα μια φορά όμως τα διεθνή μέσα τις βάζουν ψηλά στη λίστα με τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη. Ο λόγος για το Conde Nast Traveller, το οποίο έγραψε διθυράμβους για τρεις ελληνικές παραλίες και καλεί τους ταξιδιώτες να κολυμπήσουν έστω και μια φορά στα καταγάλανα νερά τους.

Οι καλύτεροι προορισμοί για διακοπές χωρίς πλοίο - itravelling.gr

Στη λίστα με τις 15 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη ξεχωρίζει η παραλία Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, η οποία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. Όπως τονίζεται στο άρθρο, είναι μια παραλία – καρτ-ποστάλ στα νότια του νησιού, η οποία φημίζεται για το έντονο γαλανό χρώμα της.

Αφιέρωμα στη Μήλο - itravelling.gr

Στη συνέχεια, στη δέκατη θέση βρίσκουμε το Κλέφτικο, τη πιο δημοφιλή παραλία της Μήλου. Εκεί αξίζει να επισκεφτεί κανείς την παραλία (της οποίας η πρόσβαση γίνεται μόνο μέσω θαλάσσης) και να εξερευνήσει το βυθό και να απολαύσει τις βουτιές του κάτω από τις διάσημες, φυσικές αψίδες της.

Σεϊταν Λιμάνια - Κρήτη - itravelling.gr

Τέλος, στην τελευταία θέση βρίσκονται τα Σεϊτάν Λιμάνια στα Χανιά της Κρήτης, μια επιβλητική παραλία, η οποία βρίσκεται σε έναν απότομο γκρεμό. Με κοφτερά βράχια, γαλαζοπράσινα νερά και βότσαλα αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τη θάλασσα αλλά ψάχνουν και την περιπέτεια στις διακοπές τους. Η πρόσβαση γίνεται κατεβαίνοντας το σύντομο αυτό αλλά απαιτητικό μονοπάτι ή μέσω θαλάσσης.

Comments