Υποδεχτείτε το νέο Renault Megane E-Tech Electric

Το νέο Renault Megane E-Tech Electric αποκαλύπτεται και δείχνει το δρόμο της γαλλικής φίρμας προς το μέλλον, το οποίο είναι ηλεκτρικό.

Το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Renault Megane ETech Electric αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη γαλλική εταιρεία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Άλλωστε, όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε παγκόσμιο επίπεδο, κινούνται πλέον σε «ηλεκτρικούς» ρυθμούς.

Το γαλλικό μοντέλο βασίζεται ουσιαστικά στο πρωτότυπο Megane eVision Concept και στην πλατφόρμα CMF – EV του Groupe Renault. Παράλληλα, με μήκος αμαξώματος στα 4,21 μέτρα και μεταξόνιο 2,7 μέτρων, οι επιβάτες απολαμβάνουν την απαραίτητη άνεση.

Εντυπωσιακό εντός και εκτός

Υποδεχτείτε το νέο Renault Megane E-Tech Electric

Το Megane ETech είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Renault με το νέο λογότυπο που μας είχε συστηθεί στο ηλεκτρικό 5. Σχεδιαστικά, ξεχωρίζουν τα εμπρός φώτα LED, οι μεγάλοι τροχοί των 20 ιντσών, καθώς και οι εκτεινόμενες χειρολαβές στις εμπρόσθιες πόρτες.

Στο εσωτερικό του, κυριαρχεί η άνεση και το πλήρως ψηφιακό ταμπλό. Να σημειωθεί ότι η οθόνη του πίνακα οργάνων είναι 12,3 ιντσών, ενώ εκείνη του συστήματος infotainment 12 ιντσών.

Με αυτονομία έως 470 χιλιόμετρα

Υποδεχτείτε το νέο Renault Megane E-Tech Electric

To νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Renault θα προσφέρεται με δυο εκδόσεις ισχύος, 130 και 218 ίππων. Την ίδια στιγμή εφοδιάζεται με δυο εκδοχές μπαταριών, 40 και 60 kWh, προσφέροντας αυτονομία 300 και 470 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Τέλος, το Megane E-Tech Electric θα προσφέρεται αποκλειστικά με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Για την ιστορία, η πλατφόρμα υποστηρίζει την ύπαρξη δυο ηλεκτροκινητήρων, άρα… τετρακίνηση, όχι όμως στο εν λόγω μοντέλο της Renault.

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 7,4 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 160 χλμ./ώρα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments