Βολτάρουμε στα μικρά βιβλιοπωλεία των Κυκλάδων - itravelling.gr

Βρήκαμε μικρά βιβλιοπωλεία, γεμάτα κρυμμένους θησαυρούς στις Κυκλάδες και σε καλούμε να τα στηρίξεις μαζί μας.

Εάν δηλώνεις βιβλιοφάγος, η καλοκαιρινή βαλίτσα σου γεμίζει πρώτα με τα καινούργια σου βιβλία και μετά με τα ρούχα και δε διανοείσαι να φύγεις για την παραλία χωρίς ένα μυθιστόρημα στο χέρι, τότε αυτή η πληροφορία είναι για εσένα πολύτιμη. Βρήκαμε τα πιο λιλιπούτεια βιβλιοπωλεία στις Κυκλάδες, βιβλιοπωλεία μικρά με μακρά ιστορία που κρύβουν θησαυρούς.

Μήπως είσαι και εσύ ένας από αυτούς που δεν αντέχουν να βλέπουν άλλα βιβλιοπωλεία να κλείνουν; Εάν ναι, ταξίδεψε μαζί μας στα μικρά βιβλιοπωλεία των Κυκλάδων και επισκέψου τα στο επόμενο ταξίδι σου εκεί.

Άροδο στην Αντίπαρο

Εάν τα εισιτήρια του πλοίου γράφουν φέτος για σένα Αντίπαρος, τότε το Άροδο σε περιμένει για ψαγμένα βιβλία στο νησί, Εκεί θα βρεις second hand βιβλία, ξενόγλωσσα μυθιστορήματα αλλά και κόμικ για τους μικρούς μας φίλους. Ανάμεσα στα βιβλία ξεπετιούνται χαριτωμένα παιχνίδια, τις περισσότερες φορές χειροποίητα για τα δωράκια ή τα souvenir της τελευταίας στιγμής. Όταν θα ξεκολλήσεις από το ψάξιμο των βιβλίων, ρίξε μια ματιά και στην αυλή του, η οποία θα σου μεταφέρει αμέσως την πιο vintage, νησιώτικη αύρα του.

iTravelling info:

Άροδο

Τ. 2284061255 – InstagramFacebook

Βιβλιοπωλείο Αμοργός στην Αμοργό

Βολτάρουμε στα μικρά βιβλιοπωλεία των Κυκλάδων - itravelling.gr

Στην ατμοσφαιρική Αμοργό αξίζει να επισκεφτείς το ομώνυμο βιβλιοπωλείο της, το οποίο βρίσκεται στα Κατάπολα. Ανάμεσα στα ράφια του θα βρεις μικρούς, έντυπους θησαυρούς, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις για τα βιβλία με τους ιδιοκτήτες. Στο βιβλιοπωλείο θα βρεις ακόμα μικρά δωράκια για φίλους, ενώ τα νέα βιβλία της σεζόν θα τα βρεις επίσης στα ράφια του.

iTravelling info:

Βιβλιοπωλείο Αμοργός

Τ.2285071839 – FacebookInstagram

Ο καπετάνιος στη Νάξο

Βολτάρουμε στα μικρά βιβλιοπωλεία των Κυκλάδων - itravelling.gr

Ένας καπετάνιος, όχι μέσα σε πλοίο αλλά στα σοκάκια του Απείρανθου σε περιμένει για ξεχωριστές αναγνώσεις στη Νάξο. Κυκλαδίτικη ομορφιά και ένα λιλιπούτειο βιβλιοπωλείο όπου σε περιμένει πλήθος λογοτεχνικών βιβλίων και ποιητικών συλλογών. Αν είσαι τυχερός και πετύχεις μερικές από τις ποιητικές βραδιές στη Νάξο, θα καταλάβει γιατί κολλάνε όλοι με τον Καπετάνιο.

iTravelling info:

Ο καπετάνιος – Απείρανθος Νάξου

Τ 2103846805 – FaceboookInstagram

Εάν αγαπάς και εσύ τα βιβλία, στήριξε τα μικρά βιβλιοπωλεία και στις διακοπές σου. Καλή ανάγνωση!

Comments