Το νέο Suzuki Ignis Hybrid δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Οι επιτυχίες για το Suzuki Ignis είναι πλέον συνήθεια και η κατάκτηση 2 βραβείων στο θεσμό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» του περιοδικού «What Car?», το επιβεβαιώνει.

Το Suzuki Ignis αποτελεί διαχρονικά μία εξαιρετική επιλογή για μετακίνηση εντός και εκτός πόλης. Συμπαγές σε διαστάσεις, άκρως οικονομικό χάρη στην ήπια υβριδική τεχνολογία της ιαπωνικής φίρμας και φυσικά value for money. Άρα δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κατακτά συνεχώς βραβεία για τα παραπάνω πλεονεκτήματα του και όχι μόνο!

Αυτή τη φορά η καταξίωση αφορά τον θεσμό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» του γνωστού περιοδικού «What Car?». Ενός εκ των πλέον αναγνωρισμένων περιοδικών αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο, με παγκόσμια απήχηση.

Στα Βραβεία για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022», το Suzuki Ignis Hybrid κατέκτησε την κορυφή σε 2 κατηγορίες:

– «Best Buy», ως η καλύτερη πρόταση αγοράς στην κατηγορία των μικρών SUV.

– «True MPG», για την καλύτερη απόδοση καυσίμου και οικονομίας σε αυτοκινητόδρομους.

Το Ignis Hybrid κρίθηκε διεξοδικά από τους συντάκτες του γνωστού περιοδικού, οι οποίοι ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Το compact μέγεθος του μικρού SUV δεν λειτουργεί εις βάρος της πρακτικότητας του, ενώ εντυπωσιάζει η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις. Ο οδηγός του Ignis Hybrid οδηγεί άνετα, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση διασκέδασης

Το νέο Suzuki Ignis Hybrid δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Τίποτα δεν είναι τυχαίο για το Suzuki Ignis Hybrid

Παράλληλα, το ιαπωνικό Ultra Compact SUV αναδείχθηκε το οικονομικότερο και αποτελεσματικότερο μοντέλο της αγοράς, ανεξαρτήτως τιμής ή τύπου καυσίμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ignis Hybrid κατακτά το βραβείο «Best Buy» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το 2020. Αντίστοιχα, το «True MPG» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το 2019.

Τις διακρίσεις και την επιτυχία του μοντέλου επιβεβαιώνει και η πορεία του στην ελληνική αγορά. To Suzuki Ignis είναι το μοναδικό Ultra Compact SUV που συνδυάζει οικονομία, ξεχωριστή εμφάνιση και άνεση. Προσφέρει ευελιξία στην οδήγηση χάρη στο συμπαγές αμάξωμα, την υψηλή θέση οδήγησης, καθώς και εξαιρετικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου. Και το κυριότερο, χωρίς να χάνει το «fun to drive» χαρακτήρα του.

Βραβείο και για την διαχρονικά αξιόπιστη Suzuki

Το «κερασάκι στην τούρτα» των επιτυχιών συμπληρώνει το βραβείο που κέρδισε η Suzuki. Πιο συγκεκριμένα, η ιαπωνική φίρμα κατέλαβε την 1η θέση στην έρευνα αξιοπιστίας του «What Car?». Αναλυτικότερα στην έρευνα συμμετείχαν 16.300 αναγνώστες, ιδιοκτήτες αυτοκινήτων 6 έως 15 ετών από 27 διαφορετικές μάρκες αυτοκινήτων. Αξιολογώντας την εμπειρία τους έφεραν τη Suzuki στην κορυφή του πίνακα αξιοπιστίας με ποσοστό 97%.

Comments