Το πρώτο NBA Basketball School έρχεται στο Costa Navarino - itravelling.gr

Η πρώτη διεθνής συνεργασία του ΝΒΑ με τουριστικό προορισμό στην Ευρώπη, για τη δημιουργία NBA Basketball School, θα ξεκινήσει στις 15 Μαΐου για επισκέπτες 6 ετών και άνω.

Εάν είχες όνειρο να γίνεις Αντετοκούνμπο στη θέση του Αντετοκούνμπο, τώρα είναι η ευκαιρία! Αν δεν έχεις ενηλικιωθεί, τα νέα είναι καλά για εσένα, αλλιώς οι μικροί της παρέας σου θα το εκτιμήσουν ιδιαιτέρως. Ο λόγος για το πρώτο NBA Basketball School, το οποίο ιδρύεται από το National Basketball Association (NBA) και η ΤΕΜΕΣ Α.Ε και θα λειτουργήσει άμεσα στο Costa Navarino

Το πρώτο NBA Basketball School έρχεται στο Costa Navarino - itravelling.gr

NBA Basketball School: Ολιγοήμερη εκπαίδευση γεμάτη παιχνίδι και τεχνικές

Το NBA Basketball School θα ξεκινήσει τον Μάϊο και θα απευθύνεται σε νεαρούς παίκτες 6-18 ετών, καθώς και για πρώτη φορά σε ενήλικες άνω των 18 ετών. Πρόκειται για την πρώτη διεθνή συνεργασία του NBA με έναν τουριστικό προορισμό στην Ευρώπη, για τη δημιουργία προγράμματος εκμάθησης μπάσκετ, το οποίο θα προσφέρει 5ήμερη, 3ήμερη και ημερήσια συμμετοχή. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προπονήσεις εντός γηπέδου, ανάπτυξη δεξιοτήτων και εκμάθηση τεχνικών του μπάσκετ.  Όλοι οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το NBA Basketball School.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος στις 8 Ιουνίου, θα συμμετάσχουν εκπαιδευτές από το NBA International Basketball Operations καθώς και κορυφαίοι νυν ή πρώην παίκτες του ΝΒΑ, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες. Οι εγγραφές για το πρόγραμμα το οποίο ξεκινά στις 15 Μαΐου, έχουν ανοίξει ΕΔΩ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτήν τη συνεργασία με την Costa Navarino ως μέρος της συνεχούς δέσμευσής μας για την ανάπτυξη του μπάσκετ στις νεαρές ηλικίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή», δήλωσε ο Associate Vice President of Basketball Operations, Europe and Middle East, Neal Meyer. «Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για παίκτες όλων των ηλικιών, ώστε να μάθουν τις βασικές αρχές και αξίες του παιχνιδιού -τον σεβασμό, την ομαδικότητα και την ηγεσία-υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών».

Το πρώτο NBA Basketball School έρχεται στο Costa Navarino - itravelling.gr

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αναπτύσσουμε περαιτέρω τις αθλητικές μας δραστηριότητες και συνεργαζόμαστε με τον κορυφαίο οργανισμό μπάσκετ στον κόσμο» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της TEMEΣ Α.Ε., Στέφανος Θεοδωρίδης. «Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια μοναδική πρόταση τόσο για νέους όσο και για ενήλικες παίκτες, συνδυάζοντας ένα παγκόσμιας κλάσης πρόγραμμα προπονητικής με υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και υπηρεσίες φιλοξενίας και αναψυχής».

Το πρώτο NBA Basketball School έρχεται στο Costa Navarino - itravelling.gr

Tο πρόγραμμα του NBA Basketball School έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει νέους παίκτες στο άθλημα και παράλληλα, για να παρουσιάζει σε γονείς, προπονητές και οργανισμούς τις δυνατότητες των παικτών. Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του τμήματος International Basketball Operations του NBA, με ενεργούς αλλά και με πρώην προπονητές του NBA, με παίκτες, καθώς και με ειδικούς στην ανάπτυξη παικτών.

Comments