Το νέο Suzuki S-Cross ταράζει τα νερά!

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε και τις τιμές με τις οποίες είναι διαθέσιμο το νέο Suzuki SCross. Όσοι πιστοί σπεύσατε!

Η Suzuki παρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο SCross. Το εντυπωσιακό SUV ξεχωρίζει για τις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες, καθώς και τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας και συνδεσιμότητας.

Πιο SUV από ποτέ

Η εξωτερική σχεδίαση του νέου Suzuki S-Cross αποπνέει την εικόνα ενός στιβαρού SUV. Τον SUV χαρακτήρα του μοντέλου ενισχύουν και τα εξής: μεγάλη μάσκα σε χρώμα μαύρο γυαλιστερό, προβολείς LED υψηλής φωτεινότητας 3 σημείων και τετραγωνισμένα προστατευτικά φρύδια στους θόλους και των 4 τροχών.

Άνεση 5 αστέρων

Η καμπίνα μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως και 5 ενήλικες. Στον πίνακα οργάνων, η έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 4,2 ιντσών απεικονίζει γραφικά μια ποικιλία πληροφοριών για την υποστήριξη της οδήγησης. Η οθόνη του συστήματος infotainment διαθέτει σύγχρονες ψηφιακές δυνατότητες, όπως το Apple CarPlay, το Android Auto, την αναγνώριση φωνής κ.α. Παράλληλα, ο αποθηκευτικός χώρος με χωρητικότητα 430 λίτρων, μπορεί να ικανοποιήσει κάθε μεταφορική ανάγκη.

Το νέο Suzuki S-Cross ταράζει τα νερά!

Επιδόσεις και οικονομία

Το S-Cross εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Boosterjet 1.4 λίτρων άμεσου ψεκασμού, απόδοσης 129 ίππων. Σε συνδυασμό με το ήπιο υβριδικό σύστημα 48 V SHVS, κινεί το ιαπωνικό μοντέλο σβέλτα και οικονομικά.

Επιπλέον η αίσθηση ασφάλειας και άνεσης αγγίζει την τελειότητα. Πώς; Με το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP Select, αλλά και μια σειρά από προηγμένα συστήματα ασφάλειας Suzuki Safety Support.

Πλήρης εξοπλισμός όπως πάντα

Ο βασικός εξοπλισμός σε όλα τα μοντέλα της Suzuki είναι πλήρης. Στην περίπτωση του νέου SCross έχουμε και λέμε: ραδιόφωνο, συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και ταινιών μέσω USB, αλλά και δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής μέσω iPod και Bluetooth κ.α.

Τέλος, οι τιμές του νέου Suzuki SCross ξεκινούν από τα 20.670 ευρώ. Πρόκειται για τη δικίνητη έκδοση 1.4 GL Hybrid των 129 ίππων, με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων.

Το νέο Suzuki S-Cross ταράζει τα νερά!

Comments