Το νέο Qashqai στις εκθέσεις της Nissan!

Η τρίτη γενιά του Nissan Qashqai «προσγειώθηκε» στις αντιπροσωπείες της Nissan σε όλη την Ελλάδα.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η εμπορική διάθεση του νέου Nissan Qashqai. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά στις εκθέσεις της Nissan σε όλη την Ελλάδα.

Πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007, όταν η Nissan δημιούργησε την συγκεκριμένη κατηγορία. Αντίστοιχα στην Ελλάδα έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ, με 40.000 «αντίτυπα» από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς του.

Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η Nissan έχει διατηρήσει τη συνταγή της επιτυχίας με βάση τη φιλοσοφία των προκατόχων του Qashqai.

Κομψή σχεδίαση, αναβαθμισμένο αμάξωμα και αποτελεσματικά μηχανικά σύνολα, σε συνδυασμό με αυξημένη ποιότητα και οδηγική εμπειρία από υψηλότερη κατηγορία.

Χάρη στη νέα πλατφόρμα Alliance CMFC, το νέο Qashqai ανεβάζει και πάλι ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των crossovers. Προσφέρει έναν συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και εκλεπτυσμένης κύλισης, με κινητήρια σύνολα που προφέρουν βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου.

Το νέο Qashqai στις εκθέσεις της Nissan!

Έχοντας ως στόχο τις 50% «εξηλεκτρισμένες» πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, η Nissan πράττει τα δέοντα με το νέο Qashqai. Αρχικά, δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiGT, εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία. Θα είναι και με το ePOWER, το καινοτόμο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το ηλεκτρικό Leaf.

Θα διατίθεται σε 2WD και 4WD εκδόσεις, είτε με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή με το νέο Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Το νέο Qashqai θα καλύψει στο έπακρο κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, με την οδηγική απόλαυση να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Με τις τιμές του νέου Qashqai να ξεκινούν από τα 24.490 ευρώ, δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Comments