Το Μάτσου Πίτσου γίνεται προσβάσιμο και για ΆμΕΑ - itravelling.gr

Ένα ταξιδιωτικό γραφείο κάνει το όνειρο όλων πραγματικότητα με εξοπλισμό για πρόσβαση στο ξεχωριστό Μάτσου Πίτσου.

Μπορεί στην Ελλάδα τα άτομα με ειδικές ανάγκες να αντιμετωπίζουν καθημερινά έναν Γολγοθά, από την μετακίνησή τους έως την εξυπηρέτηση τους στις υπηρεσίες, όμως στην αντίπερα όχθη τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Εάν έχεις ως όνειρο ζωής να ταξιδέψεις έως το Μάτσου Πίτσου, τώρα μπορείς και άνετα μάλιστα με το ταξιδιωτικό γραφείο Wheel The World, το οποίο εδρεύει στη Καλιφόρνια και κάνει το όνειρο για ένα ταξίδι στο Μάτσου Πίτσου πραγματικότητα!

Το ταξιδιωτικό γραφείο Wheel The World αποφάσισε να κάνει προσβάσιμα όσα περισσότερα σημεία του πλανήτη μπορεί για τα ΑμεΑ. Ανάμεσα στους δεκάδες προορισμούς στην Αμερική συγκαταλέγεται και το θρυλικό Μάτσου Πίτσου, το οποίο αποτελεί Παγκόσμιο Μνημείο Πολιτισμικής Κληρονομιάς από την UNESCO.

Το Μάτσου Πίτσου γίνεται προσβάσιμο και για ΆμΕΑ - itravelling.gr

Πως γίνεται η ξενάγηση στο Μάτσου Πίτσου

Το ταξιδιωτικό γραφείο Wheel The World έχει φτιάξει έναν στόλο από αναπηρικά αμαξίδια, ειδικά για δύσκολους και τραχείς δρόμους. Έτσι, δε χρειάζεται κανείς να χρησιμοποιήσει και να «ταλαιπωρήσει» το δικό του καροτσάκι, αφού του το παρέχει το ταξιδιωτικό γραφείο. Γίνεται ξενάγηση στο χώρο και ανακαλύπτει κανείς όλες τις ομορφιές αυτού του τόπου. Φυσικά, οι φωτογραφίες δε λείπουν από την εκδρομή!

Το Μάτσου Πίτσου γίνεται προσβάσιμο και για ΆμΕΑ - itravelling.gr

Λίγα λόγια για το Wheel The World

Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό γραφείο, το οποίο οργανώνει εκδρομές για ΑμεΑ. Οι δύο εμπνευστές της ιδέας είναι φίλοι και θέλησαν να κάνουν τη διαφορά, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να εξερευνήσουν απόμακρα και δύσκολα μέρη. Ο Alvaro Silberstein, ένας από τους ιδιοκτήτες κινείται με αναπηρικό καροτσάκι και μπορεί να αντιληφθεί τις δυσκολίες της κατάστασης αυτής, ενώ ο Camilo Navaro, ο συνιδιοκτήτης στέκεται δίπλα του και στηρίζει την ιδέα αυτή.

Το Μάτσου Πίτσου γίνεται προσβάσιμο και για ΆμΕΑ - itravelling.gr

Comments