Είχες ποτέ την ευκαιρία να ταξιδέψεις με ένα Golden Ticket στα χέρια σου; Τώρα μπορείς με την AEGEAN!

Από το Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς, η AEGEAN μετατρέπει μέσα από το Golden Ticket το εισιτήριο των τυχερών επιβατών σε… «χρυσό», χαρίζοντας κάθε μέρα υπέροχα ταξιδιωτικά δώρα, αλλά και ένα Μεγάλο Δώρο στο τέλος κάθε τριμήνου: 10 Business Class εισιτήρια. Ήδη περισσότεροι από 60 νικητές έχουν κερδίσει μοναδικά δώρα, κάνοντας την ταξιδιωτική τους εμπειρία ακόμα καλύτερη.

Πως θα αποκτήσεις το Golden Ticket της AEGEAN

Ο τρόπος απλός! Κλείνοντας εισιτήριο στο aegeanair.com, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, μπορείς να συμπληρώσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας τα στοιχεία της κράτησής σου στην ειδικά σχεδιασμένη φόρμα συμμετοχής και να διεκδικήσεις το δώρο της ημέρας, αλλά και το «χρυσό» εισιτήριο!

Δες το ημερολόγιο του μήνα στο el.aegeanair.com και ανακάλυψε τα μοναδικά δώρα που προσφέρονται από την AEGEAN και το ευρύ δίκτυο συνεργατών της:

Εκπτωτικοί κωδικοί για πτήσεις εσωτερικού

Εκπτωτικοί κωδικοί για πτήσεις εξωτερικού

Miles+Bonus μίλια

Δωρεάν μεταφορές

Δωρεάν parking στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου

Δωρεάν διαμονή

Υπηρεσία Fast Track

Και το καλύτερο; Με τη συμμετοχή σου για την απόκτηση του δώρου της ημέρας, μπαίνεις αυτόματα στην τρίμηνη κλήρωση για το Μεγάλο Δώρο. Δέκα Business Class εισιτήρια περιμένουν το μεγάλο νικητή και ένα άτομο της επιλογής του, για να επωφεληθούν από όλα τα προνόμια της Business Class.

Γιατί να περιμένεις; Κλείσε το εισιτήριό σου και πάρε μέρος τώρα!

Comments