Ταξίδι στο Los Angeles για ένα βιώσιμο μέλλον - itravelling.gr

Η Tezenis αγκαλιάζει oλοένα και περισσότερο τα ζητήματα της βιωσιμότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Το project της Tezenis Be the Change” ακολουθεί αυτή τη δέσμευση και περιλαμβάνει πλέον μία συλλογή μαγιό σε black και aquamarine από ανακυκλωμένη μικροΐνα. Η υφή έχει δημιουργηθεί από επανεπεξεργασμένα πλαστικά μπουκάλια που έχουν διανεμηθεί σωστά, με διασπασμένα κομμάτια PET που στη συνέχεια αναδημιουργούνται ως μικροΐνα.

Ταξίδι στο Los Angeles για ένα βιώσιμο μέλλον - itravelling.gr

Γύρω στα 300 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού παράγονται κάθε χρόνο, από τα οποία τα 8 εκατομμύρια καταλήγουν στους ωκεανούς, καταστρέφοντας σοβαρά το περιβάλλον. Γι’ αυτό, από το ξεκίνημά της, η Tezenis επιθυμούσε να επαναχρησιμοποιεί και να ανακυκλώνει αυτό το υλικό μίας χρήσης που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν βλαβερό.

Για να γιορτάσει τη νέα, βιώσιμη και ελαφριά σε βάρος, ανακυκλωμένη μικροΐνα, η Tezenis δημιούργησε μία ανάλαφρη διαφημιστική καμπάνια. Στο εντυπωσιακό Los Angeles, με τον λαμπερό ήλιο και τους φοίνικες, 3 κορίτσια διασκεδάζουν πάνω σε roller skates φορώντας μαγιό της συλλογής. Ολόσωμα μαγιό με cut-out details και trendy τρίγωνα ή στράπλες μπικίνι tops, αναδεικνύονται από τα sun kissed κορίτσια με τα roller skates στη Δυτική Ακτή. Τέλεια για να φορεθούν στην παραλία, συνδυασμένα με σορτς κάνοντας roller skates στην παραλία ή ακόμα και με slip dress για κοκτέιλ στο beach bar.

Το Καλοκαίρι δεν ήταν ποτέ τόσο cool και βιώσιμο!

Comments