Τα hi-tech δωμάτια που θα κάνουν τη διαμονή απόλαυση! - iTravelling

Το hotel brand Starwood συνεργάζεται με την Apple και κάνει τεχνολογικά θαύματα με τα πιο hi-tech δωμάτια.

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας, τον τρόπο που επικοινωνούμε, την εργασία μας. Τώρα μπαίνει και στις διακοπές μας. Δεν αναφέρομαι σε κάποιο βοηθητικό app, που θα σου δώσει οδηγίες για την καλύτερη περιήγηση σου στο μέρος, που επέλεξες να ταξιδέψεις, αλλά για κάτι ανώτερο. Ο λόγος για το διάσημο hotel brand Starwood, που δουλεύει ένα νέο project και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής με τα πιο hi-tech δωμάτια. Το project Jetson διαθέτει την τεχνολογία της Apple και προσφέρει μια hi-tech εμπειρία διαμονής σε όσους επιλέξουν τα ξενοδοχεία της αλυσίδας για τη διαμονή τους. Η εφαρμογή Hey Siri είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διαμονής, αφού κατά αυτό  τον τρόπο ενεργοποιείται το δωμάτιο και οι νέες υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του hotel brand Starwood, κάθε hi-tech δωμάτιο θα είναι εξοπλισμένο με ένα iPad με συγκεκριμένη εφαρμογή της Aloft μέσω της οποίας θα ελέγχεται η εμπειρία επισκέπτη μέσα στο δωμάτιο με αξεσουάρ HomeKit. Τα νέα, υπερσύγχρονα δωμάτια είναι διαθέσιμα εδώ και λίγες μέρες στο κοινό στα ξενοδοχεία Aloft Boston Seaport και Aloft Santa Clara. Η Starwood Hotels & Resorts είναι το πρώτο ξενοδοχειακό brand, που προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διαμορφώνουν τις συνθήκες φιλοξενίας τους στο δωμάτιο μέσω φωνητικών εντολών, που θα δίνονται στη Siri στη συσκευή iPad του δωματίου.

Δείτε μερικές από τις δυνατότητες, που προσφέρουν τα νέα hi-tech δωμάτια:

Έλεγχος θερμοκρασίας: Εάν κάνει ζέστη στο δωμάτιο, ο επισκέπτης ζητά από τη Siri να προσαρμόσει τη θερμοκρασία στον θερμοστάτη, λέγοντας “Hey Siri, cool the room”.

Προσαρμογή φωτισμού: Παρακολουθείτε ταινία ή διαβάζετε στο κρεβάτι; χρησιμοποιήστε τα φώτα Philips Hue για να επιλέξετε ένα πρότυπο φωτισμού για κάθε περίσταση (στάνταρ φωτισμός, απόγευμα, σινεμά, πρωί). Ζητήστε από τη Siri να ανάψει τα φώτα, να τα κλείσει ή απλώς να πει καλημέρα.

Φτιάξε τη διάθεσή σου (μουσική): Εάν είσαι σε άλλο δωμάτιο και θέλεις να αλλάξεις μουσική; απλά αρκεί να πεις “Hey Siri, put on my morning playlist”, έχοντας πριν συνδεθεί με το λογαριασμό σου στο iTunes στο iPad. Η μουσική θα παίξει από την προσωπική συσκευή του επισκέπτη.

Εξερευνήστε τοπικά αξιοθέατα: Χρειάζεσται έναν εικονικό ξεναγό; ρωτήσε τη Siri για τις κοντινές ατραξιόν για να περιηγηθείς σε αυτές σαν ντόπιος.

Η νέα τεχνολογία στα δωμάτια της Aloft αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την DigiValet, τη λύση που βασίζεται σε iPad για δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων.

Comments