Όταν το μπάνιο είναι το καλύτερο δωμάτιο του σπιτιού: Μαρμάρινα τζακούζι, βαριές χρυσές κουρτίνες, ρετρό διακόσμηση και άπλετη θέα. 

Πολλά χρήματα δαπανιούνται για την ανακαίνιση του σαλονιού, της κουζίνας ακόμα και της κρεβατοκάμαρας ενός σπιτιού. Στη συνείδηση των περισσότερων, το μπάνιο είναι το τελευταίο δωμάτιο σε προτεραιότητα για την αλλαγή της διακόσμησης του. Μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ, του θεάματος, του τραγουδιού ακόμα και της πυγμαχίας έχουν δώσει πολύ χρόνο, χρήμα και μεράκι για να αποκτήσουν το μπάνιο των ονείρων τους.

Το μπάνιο είναι στη συνείδηση των περισσότερων, το τελευταίο δωμάτιο κάθε σπιτιού, το οποίο απαιτεί πολλά χρήματα για τη διακόσμηση. Όχι όμως στις συνήθειες των διάσημων σταρ, μερικοί εκ των οποίων όπως η Μέριλιν Μονρόε και ο Μάικ Τάισον, οι οποίοι φρόντισαν να αποτελεί το καλύτερο δωμάτιο του σπιτιού τους. Μαρμάρινα τζακούζι, βαριές χρυσές κουρτίνες, ρετρό διακόσμηση και άπλετη θέα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά, που θα συναντήσουμε στα μπάνια των αστέρων του Χόλιγουντ. Το iTravelling τα βρήκε και στα παρουσιάζει παρακάτω.

Marilyn Monroe

Το διαμέρισμα της Μέριλιν στην καρδιά της Νέας Υόρκης ξεχώριζε για το μπάνιο του. Εντυπωσιακή μπανιέρα με τζακούζι με έναν τεράστιο καθρέφτη ακριβώς από πάνω.

Mike Tyson

Ίσως το πιο εντυπωσιακό μπάνιο της λίστας. Ο διάσημος μποξέρ επέλεξε να απολαμβάνει το μπάνιο του έχοντας θέα το χιονισμένο τοπίο στο Οχάιο, όπου διατηρούσε το κύριο σπίτι του. Αποχώρησε από αυτό το 1999 και έκτοτε είναι εγκαταλελειμμένο.

Celine Dion

Έχτισε το σπίτι της με συνολικά έξι δωμάτια στο Κεμπέκ του Καναδά και φρόντισε το μπάνιο να θυμίζει ένα έξτρα σαλόνι.

Kevin Kostner

Το μάρμαρο κυριαρχεί στο μπάνιο, που αποφάσισε να φτιάξει ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός. Η έκτασή του πάντως αντιστοιχεί σε ένα σπίτι-στούντιο.

Denise Richards

H 47χρονη ηθοποιός θέλησε να δημιουργήσει κάτι αρκετά πιο απλό επιλέγοντας μια ανεξάρτητη μπανιέρα εκτός από την ντουζιέρα. Τη διαφορά κάνει ο πολυέλαιος.

Jason Derulo

Δυο μπάνια επέλεξε να δημιουργήσει ο νεαρός τραγουδιστής. Μια πιο… εργένικη ντουζιέρα, όπου κυριαρχεί το ξύλο αλλά και ένα πιο κλασσικό μπάνιο με μπανιέρα σε σχήμα κρεβατιού.

Comments