Ένα ξενοδοχείο στο χείλος του γκρεμού

Το επαναστατικό ξενοδοχείο θα σου χαρίζει ανυπέρβλητη θέα και μια γυάλινη πισίνα πάνω από το γκρεμό.

Το Preikestolen Boutique Hotel αποτελεί ένα από τα πιο επαναστατικά αρχιτεκτονικά σχέδια στην Ευρώπη. Εάν αναζητάς μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία, γοητεύεσαι από το σύγχρονο design και δεν έχεις υψοφοβία, τότε αυτό το ξενοδοχείο θα γίνει το αγαπημένο σου!

Ο λόγος για το σχέδιο του αρχιτεκτονικού γραφείου Hayri Atak της Κωνσταντινούπολης, το οποίο θέλει να σχεδιάσει αυτό το πρωτότυπο και άκρως εντυπωσιακό ξενοδοχείο στην άκρη ενός γκρεμού στη Νορβηγία. Το Preikestolen Boutique Hotel θα βρίσκεται σε ύψος 600 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και θα είναι χτισμένο στην κυριολεξία στο χείλος του γκρεμού. Σύμφωνα με τα σχέδια των αρχιτεκτόνων, το design του ξενοδοχείου θα σέβεται απόλυτα το περιβάλλον, κάνοντας το να μοιάζει με προέκταση του βράχου.

Ένα ξενοδοχείο στο χείλος του γκρεμού

Το Preikestolen Boutique Hotel θα διαθέτει γυάλινα μπαλκόνια για να απολαμβάνουν οι ένοικοι του τη μοναδική θέα, ενώ αυτό που σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις (ακόμα και στα σχέδια) είναι η γυάλινη, διάφανη πισίνα υπερχείλισης πάνω ακριβώς από το γκρεμό.

Ένα ξενοδοχείο στο χείλος του γκρεμού

Μένει τώρα να δούμε πότε και αν… θα υλοποιηθούν  τα σχέδια των αρχιτεκτόνων.

Comments