Πες μου τη θέση σου στο αεροπλάνο να σου πω ποιος είσαι! - iTravelling

Παράθυρο ή διάδρομο; Μάθε τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου η θέση στο αεροπλάνο.

Το να βρεις την αγαπημένη σου θέση στο αεροπλάνο είναι μεγάλη υπόθεση! Η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων πρέπει να γίνεται αρκετά νωρίς στην οργάνωση ενός ταξιδιού για να μπορέσουμε να βρούμε την ώρα, την τιμή αλλά και τη θέση, που επιθυμούμε. Το ερώτημα είναι ποια θέση προτιμάς στο αεροπλάνο; Είσαι από αυτούς, που δε διαπραγματεύονται το παράθυρο για να απολαμβάνουν τη θέα ή θέλεις την άνεση σου και λες ναι στο διάδρομο; Οι επιστήμονες έχουν πλέον άποψη και εσύ πλέον μπορείς να μάθεις τι δείχνει η θέση σου στο αεροπλάνο για τον χαρακτήρα σου. Για να δούμε…

Μάθε τι σημαίνει η επιλογή σου για τη θέση στο αεροπλάνο:

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η επιλογή της θέσης στο αεροπλάνο μόνο τυχαία δεν είναι. Εάν λατρεύεις να απολαμβάνεις τη θέα και να νιώθεις τη ζεστή γωνιά του αεροπλάνου βλέποντας από το παράθυρο, τότε όπως όλα δείχνουν είσαι αρκετά εγωιστής. Κι όμως η αγαπημένη θέση των περισσότερων επιβατών δείχνει σημάδια εγωισμού, είτε βγάλεις φωτογραφίες το φτερό εν ώρα πτήσης, είτε όχι. Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως όσοι προτιμούν να κάθονται δίπλα στο παράθυρο θέλουν να έχουν τον έλεγχο των καταστάσεων, τείνουν να είναι περισσότερο εγωιστές και εκνευρίζονται πολύ εύκολα.

Αντίθετα, εάν είσαι από εκείνους που επιλέγουν το διάδρομο, τότε είσαι ένας επιφυλακτικός τύπος, που δε θέλει να επιβαρύνει τους συνεπιβάτες του, ενοχλώντας τους συνέχεια για να περνάει. Από την άλλη θέλουν να έχουν ελευθερία κινήσεων χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα, είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί και δυσκολεύονται να κοιμηθούν εν ώρα πτήσης.

Εμείς έχουμε τις αντιρρήσεις μας γι’ αυτή τη θεωρία, εσύ συμφωνείς;

Comments