Πάμε για wellness retreat στον Παρνασσό - itravelling.gr

Ο χιονισμένος πλέον Παρνασσός μας περιμένει για μια ξεχωριστή wellness εμπειρία, που δεν περιλαμβάνει σκι!

Η νέα χρονιά είναι και επίσημα εδώ! Εάν ήδη φτιάχνεις τη λίστα με τους στόχους της νέας χρονιάς, κάνε ένα διάλειμμα, γιατί σίγουρα θα χρειαστεί να προσθέσεις κάτι ακόμα… Ο λόγος για τον Παρνασσό και το wellness retreat, που σου προσφέρει και θα σε πείσει να αναθεωρήσεις τον τρόπο ζωής σου αλλά και τις δραστηριότητες στα ταξίδια σου. Εάν για εσένα ο Παρνασσός σημαίνει μόνο βόλτες στο χιόνι και σκι, χρειάζεται να διαβάσεις λίγο παρακάτω…

Πάμε για wellness retreat στον Παρνασσό - itravelling.gr

To iTravelling.gr σου βρήκε τι να κάνεις στον χιονισμένο Παρνασσό για να τονώσεις σώμα και πνεύμα με ένα wellness retreat.

Άφησε για λίγο τις χιονοδρομίες και μυήσου στη χαλάρωση. Μια συνεδρία μασάζ, σπα με θέα το χιονισμένο Παρνασσό ή ακόμα και yoga μέσα στο χιόνι προσφέρονται στον κοντινό Παρνασσό και σε προ(σ)καλούν να ξεπεράσεις τα όρια και το κρύο και να μυηθείς στο wellness τρόπο ζωής.

Personal Training

Στην καρδιά της Αράχωβας, την πλατεία Λάκκα, λειτουργεί το personal training studio Mark’s Ground. Το exclusive γυμναστήριο αποτελεί ιδανική επιλογή για προπονήσεις ή χαλάρωση στο ταξίδι σου. Συνδύασε personal ή semi-personal training, crossFit, yoga, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ταχείας εκγύμνασης με τη χρήση του ειδικού miha bodytec.

Spa – Μασάζ

Πάμε για wellness retreat στον Παρνασσό - itravelling.gr

Στον χώρο του studio υπάρχει η δυνατότητα συνεδριών μασάζ. Ειδικότερα, το Mark’s Ground παρέχει: trigger point massage (25 min), detox massage (40 min), ρεφλεξολογία (50 min) και full body oil massage (60 min).

Δραστηριότητες εξωτερικού χώρου

Πάμε για wellness retreat στον Παρνασσό - itravelling.gr

Είχες σκεφτεί ποτέ να κάνεις yoga στο χιόνι; Στην Αράχωβα και το Mark’s Ground το έχουν ήδη κάνει! Εκεί θα μπορέσεις να κάνεις yoga και personal training outdoors στο ελατοδάσος του Παρνασσού.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο: 6942 413060 ή πατήστε ΕΔΩ.

Comments