Πάμε για ταινία στο πρώτο πλωτό κινηματογράφο - itravelling.gr

Η πιο ρομαντική βραδιά διοργανώνεται στην πόλη του φωτός και τον πλωτό κινηματογράφο στον Σηκουάνα.

Εάν θέλεις να ζήσεις μαγικές στιγμές με το άλλο σου μισό και να ταξιδέψεις σε μέρη πιο ρομαντικά, τότε το Παρίσι αναμφισβήτητα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό. Η Πόλη του Φωτός σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, που θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική – και όχι μόνο – εμπειρία. Μετά τον Πύργο του Άιφελ, το Λούβρο, τη ρομαντική Μονμάρτρη, σειρά παίρνει ο πρώτος πλωτός κινηματογράφος.

Πάμε για ταινία στο πρώτο πλωτό κινηματογράφο - itravelling.gr

Το  Cinéma sur l’Eau, όπως μαρτυρά και το όνομά του, βρίσκεται στον Σηκουάνα στο διάσημο πάρκο La Villette και σου χαρίζει μια αξέχαστη εμπειρία θέασης. Για την παρακολούθηση της ταινίας κλείνεις εισιτήριο – όχι για θέση- αλλά για την ιδιωτική σου βάρκα και απολαμβάνεις την εμπειρία του θερινού κινηματογράφου εν πλω κάτω από τον παριζιάνικο, νυχτερινό ουρανό.

Οι βάρκες μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως έξι άτομα, ενώ εάν δεν προλάβεις κάποια διαθέσιμη βάρκα, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσεις την ταινία σε ένα από τα 150 παγκάκια της απέναντι όχθης στο πάρκο.

Πάμε για ταινία στο πρώτο πλωτό κινηματογράφο - itravelling.gr

Εκτός από τη ρομαντική του ατμόσφαιρα, ο πρώτος πλωτός κινηματογράφος δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να διατηρείται το social distancing, που επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού, ενώ εγκαινιάζει ταυτόχρονα την έναρξη του ετήσιου προγράμματος Paris Plages, δημιουργώντας προσωρινές παραλίες στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Comments