Οι 3 καλύτεροι προορισμοί για να γίνεις digital nomad - itravelling.gr

Εάν το γραφείο σε πνίγει και θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις κάνοντας παράλληλα τη βάρδιά σου, τότε σου βρήκαμε τους καλύτερους προορισμούς για να γίνεις digital nomad.

Πόσες φορές έχει περάσει από το μυαλό σου να φύγεις μακριά από το γραφείο και να ζήσεις για λίγο στο εξωτερικό; Πόσες φορές σκέφτηκες να γίνεις HR στη θέση του HR και να δώσεις free pass σε όποιον θα ήθελε να εργαστεί μεν αλλά από οποιαδήποτε άκρη του κόσμου; Εάν γνέφεις θετική ή η δική σου εργασία το επιτρέπει, τότε η λύση βρίσκεται ένα αεροπλάνο πιο μακριά. Γίνε τώρα digital nomad και απόλαυσε μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού και εργασίας στους παρακάτω προορισμούς.

Είναι γεγονός πλέον ότι οι εταιρείες έχουν αντιληφθεί την ανάγκη των εργαζομένων να αλλάζουν παραστάσεις και από την άλλη οι ίδιες οι εταιρείες να μειώνουν κόστη. Με την πανδημία και την επέκταση της τηλεργασίας ολοένα και περισσότερες εταιρείες επέλεξαν αυτό το μοντέλο, πολλαπλασιάζοντας έτσι τους digital nomads και επιτρέποντάς τους να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Το iTravelling.gr ξεχώρισε τους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως που προτιμά η πλειοψηφία των digital nomads.

Μπαλί

Οι 3 καλύτεροι προορισμοί για να γίνεις digital nomad - itravelling.gr

Για μια ξεχωριστή εμπειρία ως digital nomad, το Μπαλί προσφέρεται και μάλιστα σε low budget πακέτο. Το χαμηλό κόστος ζωής εκεί αλλά και η ιδιαίτερη γαστρονομία της περιοχής θα σε κρατήσουν μέρες ή και εβδομάδες εκεί. Οι φιλικοί κάτοικοι και το εντυπωσιακό σκηνικό της περιοχής προσελκύει σημαντικό αριθμό digital nomads κάθε χρόνο.

Λισαβόνα

Οι 3 καλύτεροι προορισμοί για να γίνεις digital nomad - itravelling.gr

Για μια σύντομη μετεγκατάσταση στην Ευρώπη, η Λισαβόνα προσφέρεται για εργαζόμενους εξ αποστάσεως. Λίγο τα ιστορικά της κέντρα, λίγο το ήπιο κλίμα αλλά και η μεγάλη τεχνολογική και καλλιτεχνική της σκηνή, η πόλη προσελκύει επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Μεντεγίν

Ένα ταξίδι στη Κολομβία και το Μεντεγίν θα σου λύσει την απορία γιατί οι περισσότεροι digital nomads τρέχουν προς τα εκεί. Αποτελεί τον κορυφαίο προορισμός για digital nomads και σίγουρα σε αυτό βοηθάει το κλίμα του που θυμίζει τον καιρό που επικρατεί τους ανοιξιάτικους μήνες στην Ελλάδα. Από την άλλη η ορεινή θέα του αλλά και η έντονη ζωή του θα σε κρατήσει ενεργό όσο θα βρίσκεσαι εκεί.

Εάν ψάχνεις για εναλλακτικούς προορισμούς στην Ελλάδα για digital nomads, stay tuned! 

Comments