Ο καταρράκτης της φωτιάς στο Εθνικό Πάρκο Yosemite - itravelling.gr

Δείτε τον εντυπωσιακό καταρράκτη της φωτιάς στην Καλιφόρνια, που κλέβει τα βλέμματα όλων.

Πολλοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται το Εθνικό Πάρκο Yosemite της Καλιφόρνιας, όμως λίγοι εκείνοι που απολαμβάνουν ένα μοναδικό θέαμα. Οι τυχεροί επισκέπτες του Εθνικού Πάρκου Yosemite το διάστημα μεταξύ των ημερών του Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φυσικό θέαμα, που συμβαίνει μόνο για λίγες ημέρες. Ο λόγος; Ο καταρράκτης της φωτιάς θα κερδίσει την προσοχή όλων!

Κάποιες από τις ημέρες του συγκεκριμένου διαστήματος ο ήλιος κάνει τα μαγικά του και δίνει μια άλλη νότα στον καταρράκτη του μουσείου. Ο καταρράκτης της φωτιάς κλέβει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις όλων των επισκεπτών του πάρκου. Και όταν μιλάμε για φλεγόμενο καταρράκτη, δεν πρόκειται φυσικά για φωτιά, το εφέ της λάβας δημιουργείται από τις ακτίνες του ήλιου που φωτίζουν έτσι το νερό.

Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει για μικρό διάστημα καθώς ο καταρράκτης της φωτιάς είναι εποχικός. Ρέει μόνο τον χειμώνα και τους πρώτους μήνες της άνοιξης. Το σπάνιο αυτό φαινόμενο κατάφεραν να βιντεοσκοπήσουν μια ομάδα κινηματογραφιστών και σας παρουσιάζουν το αποτέλεσμα στο παρακάτω video.

Απολαύστε το καταρράκτη της φωτιάς του Εθνικού Πάρκου Yosemite της Καλιφόρνιας:

iTravelling info:

Φέτος, το απόγειο του φαινομένου θα είναι στις 17 έωε 23 Φεβρουαρίου. Προλαβαίνεις να κλείσεις ειστήρια…

Comments