Nissan Micra: Η επιλογή του είναι ζήτημα… τιμής!

Με τιμή από 14.190 ευρώ, το ξεχωριστό Nissan Micra αποτελεί την ιδανική επιλογή στα supermini, συνδυάζοντας εμφάνιση και κορυφαία τεχνολογία. 

Η αναβαθμισμένη γκάμα του Nissan Micra για το 2021 βάζει δύσκολα στους υποψήφιους αγοραστές, καθώς αυξάνει το εύρος των επιλογών τους.

Με 4 εκδόσεις εξοπλισμού, καθώς πέρα από τις Energy, Acenta και Techna προστίθεται και η δημοφιλής N-Sport, το φρεσκαρισμένο Micra προσαρμόζεται σε όλα τα γούστα. Ας τα δούμε αναλυτικά:

N-Sport: Premium και σπορ εμφάνιση!

Nissan Micra: Η επιλογή του είναι ζήτημα… τιμής!

Ενσωματωμένη πλέον στην γκάμα του Micra, η εντυπωσιακή έκδοση N-Sport έχει σχεδιαστεί για να μαγνητίζει τα βλέμματα. Εξωτερικά, τα γυαλιστερά μαύρα μπροστινά, πίσω και πλαϊνά φινιρίσματα και τα νέα μαύρα καλύμματα καθρεπτών, συμπληρώνουν τέλεια τις ζάντες Perso των 17 ιντσών, από ελαφρύ κράμα μαύρου χρώματος.

Στην N-Sport, οι προβολείς ομίχλης, καθώς και οι προβολείς του Micra διατίθενται με στάνταρ πλήρη LED φωτισμό. Η εκλεπτυσμένη αισθητική της N-Sport μεταφέρεται στο εσωτερικό, βάζοντας την άνεση του οδηγού και των επιβατών στην καρδιά της σχεδίασης.

Τα καθίσματα με ένθετα Alcantara, όπως και η αντίστοιχη επένδυση στο ταμπλό, προσφέρουν φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Τα καθίσματα είναι εργονομικά σχεδιασμένα για να παρέχουν κορυφαία υποστήριξη, καθώς και για να μειώνουν την κόπωση του οδηγού στις μεγαλύτερες διαδρομές.

Techna: Προηγμένη τεχνολογία οδήγησης

Nissan Micra: Η επιλογή του είναι ζήτημα… τιμής!

Η έκδοση Techna ενσωματώνει εξοπλισμό με προηγμένες δυνατότητες τεχνολογίας ψυχαγωγίας και οδήγησης, υποστηρίζοντας το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της Nissan για ένα πιο συναρπαστικό και συνδεδεμένο μέλλον.

Το δημοφιλές σύστημα κάμερας Intelligent Around View Monitor της Nissan, που υποστηρίζει τους οδηγούς να διαχειρίζονται δύσκολα σενάρια στάθμευσης, διατίθεται με ανίχνευση κινούμενων αντικειμένων και προειδοποίηση τυφλού σημείου, αποκλειστικά στην Techna και μάλιστα ως στάνταρ.

Για τους εραστές της μουσικής, η Techna διαθέτει το κορυφαίο ηχοσύστημα Bose Personal, προσφέροντας καθηλωτικό ήχο υψηλής ποιότητας για τον οδηγό.

Το σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, με πλοήγηση TomTom, διατίθεται προαιρετικά σε όλες τις εκδόσεις, αρχής γενομένης από την Acenta.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apple CarPlay με αναγνώριση φωνής Siri και το Android Auto με Google Assistant, διατίθενται επίσης από την έκδοση Acenta, προσφέροντας μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.

Βελτιωμένος και αποδοτικός κινητήρας Euro 6d

Nissan Micra: Η επιλογή του είναι ζήτημα… τιμής!

Ο ενισχυμένος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας του 1,0 λίτρου με ισχύ 92 ίππων, προσφέρει μια δυναμική και ολοκληρωμένη οδηγική εμπειρία. Είναι συμβατός με το πρότυπο εκπομπών Euro 6d, προσφέροντας βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Η καμπύλη ενισχυμένης ροπής προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση με λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων, καθιστώντας την λειτουργία του κινητήρα ιδανική για οδήγηση στην πόλη, επιτρέποντας μια πιο ομαλή, πιο εκλεπτυσμένη και πιο απολαυστική οδήγηση.

Παράλληλα, το Micra είναι διαθέσιμο και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Το Xtronic διαθέτει τεχνολογία D-step, η οποία προσφέρει μια πιο «εκλεπτυσμένη» παροχή ισχύος και εμπειρία οδήγησης για τον οδηγό, σε σύγκριση με ένα συμβατικό αυτόματο κιβώτιο CVT.

Αυτό γίνεται εμφανές, όταν πιεστεί «επιθετικά» το πεντάλ του γκαζιού. Επίσης, η τεχνολογία D-step, προσφέρει ταχύτερα downshifts (κατεβάσματα) και καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Να σημειωθεί ότι το Micra με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic αποτελεί την ιδανική επιλογή και στο ζήτημα της τιμής, καθώς ξεκινά από τα 16.190 ευρώ. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για αστικά περιβάλλοντα με πυκνή κυκλοφορία, χάρη στην ομαλή αλλαγή ταχυτήτων που προσφέρει.

Προηγμένη τεχνολογία ασφάλειας

Τέλος, από την έκδοση Energy και άνω, το Nissan Micra είναι εξοπλισμένο με βασικές τεχνολογίες ασφάλειας όπως τα Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control για βελτιωμένο χειρισμό σε δύσκολες συνθήκες.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments