Μετάτρεψε τη Nikon σου σε webcam εύκολα και δωρεάν! - itravelling.gr

Το νέο λογισμικό της Nikon επιτρέπει στους χρήστες της να μετατρέψουν τη φωτογραφική τους μηχανή σε μια πλήρως λειτουργική webcam δωρεάν.

Σήμερα η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα σχέδια για την κυκλοφορία της έκδοσης beta του Webcam Utility. Το λογισμικό αυτό επιτρέπει τη χρήση φωτογραφικών μηχανών mirrorless ή ψηφιακών SLR της Nikon ως webcam. Το λογισμικό αυτό, το οποίο είναι συμβατό με υπολογιστές με Windows, θα κυκλοφορήσει στις αρχές Αυγούστου του 2020.

Ανταποκρινόμενοι στην αυξημένη ζήτηση, καθώς η εργασία από το σπίτι και οι ψηφιακές συναντήσεις γίνονται ακόμη περισσότερο μέρος της καθημερινότητας, το Webcam Utility (έκδοση beta) κυκλοφόρησε για να επιτρέπει στους κατόχους Nikon να χρησιμοποιούν ως webcam τις mirrorless ή ψηφιακές SLR φωτογραφικές μηχανές που ήδη έχουν. Οι χρήστες πρέπει απλά να εγκαταστήσουν το λογισμικό Webcam Utility (έκδοση beta) σε υπολογιστή και να συνδέσουν το σώμα της συμβατής φωτογραφικής μηχανής Nikon με καλώδιο USB. Στη συνέχεια, θα μπορούν να επωφεληθούν από την κορυφαία ποιότητα εικόνας της φωτογραφικής μηχανής Nikon και να τη χρησιμοποιήσουν ως webcam.

iTravelling info:

Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα

Windows 10 (64 bit)

Συμβατές φωτογραφικές μηχανές

Z 7, Z 6, Z 5, Z 50, D6, D850, D780, D500, D7500, D5600

Για τις mirrorless και ψηφιακές SLR φωτογραφικές μηχανές που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον από τη Nikon, προβλέπεται επίσης συμβατότητα με αυτό το νέο λογισμικό.

  • Αυτή η νέα εφαρμογή λογισμικού είναι σε φάση beta της ανάπτυξής της. Ενδέχεται να προστεθούν ή να αλλάξουν λειτουργίες ή να τερματιστεί η υπηρεσία χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
  • Η επωνυμία Windows είναι εμπορικό σήμα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
  • Τα άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές επωνυμίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr

Comments