Το La Divina των Aria Hotels μας υποδέχτηκε στο Θησείο και παντρεύει τη νεοκλασική εποχή με τις σύγχρονες ξενοδοχειακές παροχές.

Το La Divina μπορεί να μετράει λίγους μήνες λειτουργίας, ωστόσο προκαλεί το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Αθήνας. Ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο μοναδικής αισθητικής με μακρά ιστορία αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους εξερευνητές της Αθήνας. Το κτίριο που φιλοξενούσε παλαιότερο το Ωδείο Αθηνών, το μέρος όπου έκανε την πρακτική της εξάσκηση η Μαρία Κάλλας, τώρα επενδύεται με τους ήχους της διάσημης σοπράνο και ανανεώνεται με την υπογραφή των Aria Hotels.

Luxury διαμονή με την αύρα της Μαρίας Κάλλας - itravelling.gr

Το La Divina μας υποδέχτηκε χθες στο Θησείο και μας ξενάγησε στην πολυτελή απλότητά του, ταξιδεύοντάς μας για λίγο σε μια άλλη εποχή. Ξεναγηθήκαμε στις 12 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες υπό τον ήχο της Μαρίας Κάλλας, απολαύσαμε τη θέα από τα νεοκλασικά μπαλκόνια του και είπαμε το ναι στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία που πρεσβεύουν τα Aria Hotels.

Luxury διαμονή με την αύρα της Μαρίας Κάλλας - itravelling.gr

La Divina: Σεβασμός στον ιστορικό χώρο

Όπως συνηθίζουν τα Aria Hotels σε κάθε ακίνητο του χαρτοφυλακίου τους, έτσι και στο La Divina υπάρχει απόλυτος σεβασμός της ιστορίας του κτιρίου, της αρχιτεκτονικής αλλά και των νέων αναγκών των επισκεπτών του. Διατηρώντας τη μαγεία του παλιού Ωδείου Αθηνών, και με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, δημιούργησαν έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την αισθητική του παρελθόντος, παρέχοντας ταυτόχρονα σύγχρονες ανέσεις.

Luxury διαμονή με την αύρα της Μαρίας Κάλλας - itravelling.gr

Οι σουίτες του ξενοδοχείο αποπνέουν μια αύρα άλλης εποχής, με ουδέτερα – γήινα χρώματα και άπλετο φως από τις μεγάλες μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα, μπορεί κανείς να απολαύσει γαλήνιες στιγμές με θέα την Ακρόπολη. Παράλληλα, οι ανέσεις της σουίτας εξυπηρετούν άψογα δύο άτομα, ενώ στους άνετους καναπέδες της σουίτας μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα και οι μικροί της οικογένειας. Οι διάδρομοι έχουν επενδυθεί με πέτρα, τα δάπεδα έχουν ντυθεί σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις με τεχνική μαρμάρου, ενώ τα βλέμματα κλέβει ο περίτεχνος πολυέλαιος.

Ιδανικό σημείο για το πρώτο γεύμα της ημέρας ή και για late drinks αποτελεί το Oh! Dio, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την είσοδο του ξενοδοχείου, με μια μεγάλη λίστα κρασιών, ποτών αλλά και γευμάτων.

Στρατηγικό σημείο για εξερευνήσεις

Το ξενοδοχείο τοποθετημένο στην καρδιά του ιστορικού κέντρου και συγκεκριμένα στο Θησείο, αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσει κανείς την Αθήνα. Σε κοντινή απόσταση από τα σημαντικότερα αξιοθέατα αλλά και πολύ κοντά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, το La Divina προσφέρει μια όαση γαλήνης μακριά από την πολυκοσμία, παραμένοντας ωστόσο στρατηγικά πολύ κοντά στα hot spots της πόλης.

Luxury διαμονή με την αύρα της Μαρίας Κάλλας - itravelling.gr

iTravelling info:

Ανδριανού 3, Θησείο

Κρατήσεις:  T. (+30) 2102207686, ladivina@ariahotels.gr

Comments