iT X-mas Gift Calendar #04: Beauty ημερολόγια για καλά Χριστούγεννα από τη The Body Shop - itravelling.gr

Μοναδικά δώρα για την πιο beauty αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα με την αγαπημένη μας The Body Shop. 

Η The Body Shop μας προτρέπει να κάνουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων πραγματικότητα για όλους! Τα νέα advent calendars έχουν φέτος σχεδιαστεί έτσι ώστε να μας μεταφέρουν το μήνυμα πως η αγάπη πρέπει να μοιράζεται, υπενθυμίζοντάς μας το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Έτσι, μας προτρέπουν να κάνουμε μικρές αλλά ουσιαστικές κινήσεις και πράξεις αγάπης! Ακριβώς αυτό το μήνυμα μας περνά η υπέροχη εικονογράφηση των δώρων, με πρωταγωνιστές της δυναμικούς χαρακτήρες που απολαμβάνουν τη ζεστασιά του σπιτιού τους στη γεμάτη χρώμα πόλη του Brighton, εκεί όπου ιδρύθηκε η The Body Shop.

Και είναι γεμάτοι χαρά διότι ξέρουν πώς να μοιραστούν το αληθινό νόημα των γιορτών και τι πραγματικά σημαίνει να είσαι ενεργό μέλος μίας σύγχρονης οικογένειας. Διακρίνουμε επίσης το αγωνιστικό τους πνεύμα: είτε αγωνίζονται υπέρ της δίκαιης μεταχείρισης των φύλων είτε για το περιβάλλον, η ενότητα και η ομοψυχία αναδεικνύονται ως αναγκαία συστατικά στον αγώνα για έναν πιο δίκαιο και πιο όμορφο κόσμο. Στο σημείο αυτό, ας θυμηθούμε επίσης πως είναι σημαντικό οι αγορές μας να έχουν
θετικό αντίκτυπο, τόσο στους ανθρώπους γύρω μας όσο και στον πλανήτη. Ας γίνουν αυτά τα Χριστούγεννα αφορμή για να θυμηθούμε όλοι μαζί τη συλλογική μας δύναμη: τη δύναμη να νοιαζόμαστε έμπρακτα ο ένας για τον άλλο και κυρίως για όσους το έχουν πιο πολύ ανάγκη.

Στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, ζήσε την πιο απολαυστική αντίστροφη μέτρηση ή κάνε τα δώρα σου μια μοναδική εμπειρία με τις μοναδικές εκπλήξεις που είναι κρυμμένες μέσα στα ΝΕΑ advent calendars της The Body Shop.

ADVENT CALENDAR

Ανάμεσα στα πολύχρωμα σπίτια του Brighton βλέπουμε την Maya που κρατά στα χέρια της ένα σωρό δώρα! Ανοίγοντας το advent calendar ανακαλύπτουμε πως τα δώρα δεν προορίζονται για το χριστουγεννιάτικο δέντρο της: η Maya τα δωρίζει σε ένα τοπικό κέντρο υποδοχής και στήριξης γυναικών θυμάτων βίας.

BIG ADVENT CALENDAR

Η Erika είναι κατενθουσιασμένη! Μόλις αναδείχθηκε νικήτρια του ετήσιου διαγωνισμού κορυφαίου χριστουγεννιάτικου πουλόβερ της σχολής της. Εκτός από φοιτήτρια, είναι περιβαλλοντική ακτιβίστρια και μετακινείται παντού στην πόλη της, το Brighton, με το ποδήλατό της. Η ψηφοφορία ανέδειξε νικήτρια την Erika διότι έφτιαξε το πουλόβερ της μόνη της από ανακυκλωμένα υλικά. Μέσα σε αυτό το advent calendar κρύβονται 25 full-size και mini εκπλήξεις περιποίησης για το μπάνιο, το σώμα και το πρόσωπο. Μεταξύ πολλών άλλων, θα ανακαλύψετε mini μάσκες προσώπου, το αχτύπητο δίδυμο περιποίησης μαλλιών Banana και το Almond Milk & Honey Body Butter!

ULTIMATE ADVENT CALENDAR

Η Leia είναι μία πραγματική υπερηρωίδα. Αγωνίζεται ανελλιπώς εδώ και δεκαετίες για τη δίκαιη μεταχείριση των φύλων, δίνοντας πάντα το παρόν στο Brighton Pride με την περιβόητη ντουντούκα της, την οποία χρησιμοποιεί επίσης κάθε Χριστούγεννα για να σκορπίσει χαρά σε όλη τη γειτονιά: κάθε χρόνο, προσκαλεί όλη τη γειτονιά για να στολίσουν όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανταλλάσσοντας δώρα και ευχές. Αυτό είναι το κορυφαίο μας advent calendar! Μέσα του θα ανακαλύψετε 25 μοναδικές εκπλήξεις περιποίησης και ομορφιάς: νέα αλλά και εμβληματικά προϊόντα της The Body Shop, όπως την best-seller μάσκα προσώπου Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask και το Drops of Youth™ Youth Concentrate για πιο φρέσκια επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία!

Comments