Γνωρίστε τα νέα χρώματα της Polaroid Now και επίλεξε την αγαπημένη σου για τις καλοκαιρινές φωτογραφίες.

Πλησιάζει ο καιρός, που θα κυκλοφορούμε και πάλι ελεύθεροι και θα μπορούμε να φωτογραφίζουμε τις αγαπημένες μας στιγμές. Τα ταξίδια θα ξεκινήσουν και αυτά σταδιακά και εσύ πρέπει να οργανωθείς από νωρίς. Η φωτογραφική μηχανή είναι στον απαραίτητο εξοπλισμό μας και τι καλύτερο από την νέα Polaroid Now; Με vintage ατμόσφαιρα, σύγχρονη τεχνολογία και νέα ανοιξιάτικα χρώματα, περιμένει να σε συγκλονίσει και να σε προκαλέσει για πολλές φωτογραφίσεις. Η φωτογραφική μηχανή Polaroid Now είναι πλέον διαθέσιμη σε τρία νέα μοντέρνα χρώματα: ροζ, μέντα και ασπρόμαυρο. Επίλεξε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σου και κρατήσετε τις πολύτιμες στιγμές σου για πάντα ζωντανές.

Η Polaroid Now έρχεται στα χρώματα της άνοιξης - itravelling.gr

Λίγα λόγια την Polaroid Now

Η Polaroid Now είναι η αναλογική φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης της Polaroid και έχει όλα όσα χρειάζεστε για να αποτυπώσετε κάθε στιγμή της ζωής σας σε μια αυθεντική φωτογραφία Polaroid. Με την Polaroid Now με αυτόματη εστίαση, είναι πολύ εύκολο να συλλάβετε τις πολύτιμες στιγμές σας όπως ακριβώς τις βλέπετε και να μπορείτε να τις ξαναζείτε με ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα. Μπορείτε επίσης να καδράρετε δύο στιγμές σε μία εικόνα με τη διπλή έκθεση, ή να συμπεριλάβετε τον εαυτό σας στην φωτογραφία χρησιμοποιώντας τον χρονομετρητή αυτοφωτογράφισης και ένα φλας ακριβείας ώστε να φαίνονται όλοι όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα. Στοχεύστε, φωτογραφίστε και αποτυπώστε τη ζωή καθώς τη ζείτε.

Εκτός από τα τρία νέα χρώματα, η Polaroid Now συνεχίζει να διατίθεται και σε μαύρο, λευκό, κόκκινο, μπλε και κίτρινο. Αναζητήστε την στα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Μάθε περισσότερα για την Polaroid  ΕΔΩ

 

Comments