Η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio δεν αστειεύεται!

Η Stelvio αποτελεί το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo, ενώ παραμένει απόλυτα πιστή στη θρυλική κληρονομιά της ιταλικής φίρμας.

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo παραμένει απόλυτα πιστό στη θρυλική κληρονομιά της ιταλικής φίρμας, η οποία χαρακτηρίζεται από το συνδυασμό στιλ, σπορ χαρακτήρα και φυσικά οδηγικής απόλαυσης.

Βασισμένη, όπως και η Giulia, στην πρωτοποριακή πλατφόρμα «Giorgio», η Stelvio προσφέρει πρακτικότητα και μια εντυπωσιακή οδική συμπεριφορά, με τον οδηγό βρίσκεται στο επίκεντρο όπως σε κάθε Alfa Romeo που σέβεται τον εαυτό της.

Αξιοποιώντας τους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6D-Final, η γκάμα της Stelvio εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις, ενώ οι υπάρχουσες διατίθενται με χαμηλότερη τιμή αγοράς, αλλά και σημαντικά χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας.

Η Alfa Romeo Stelvio εφοδιάζεται με μια σειρά μηχανικών μερών που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και χαμηλό βάρος, όπως είναι για παράδειγμα ο άξονας μετάδοσης από ανθρακονήματα, η ανάρτηση Alfa LINKTM, το πρωτοποριακό σύστημα πέδησης IBS (brake-by-wire) και το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων που βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό κάθε Stelvio.

Η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio δεν αστειεύεται!

Αντίστοιχα το κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης Q4, προσφέρει την οδηγική απόλαυση ενός πισωκίνητου αυτοκινήτου, με την ασφάλεια που παρέχει η τετρακίνηση σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, όπως άλλωστε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ισχύει και στην πράξη.

Παράλληλα η εφαρμογή μιας πλήρους σειράς προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης (ADAS), προστατεύουν τον οδηγό και τους επιβάτες σε κάθε συνθήκη, δίνοντας τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Την ίδια στιγμή το σύστημα πολυμέσων το οποίο μπορεί να ελέγχει ο οδηγός μέσω της οθόνης αφής των 8,8 ιντσών και το περιστροφικό χειριστήριο στην κονσόλα, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Τέλος, ο πλήρης εξοπλισμός συνοδεύεται από την αναβαθμισμένη εργονομία της καμπίνας, η οποία προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, ασύρματη φόρτιση κινητού, αλλά και θύρες USB, συμβατικές και type-C.

Η εφαρμογή των κινητήρων προδιαγραφών Euro 6D-Final σε όλη την γκάμα της Alfa Romeo Stelvio, προσφέρει την ίδια υψηλή απόδοση, από 160 έως 510 ίππους, με σημαντικά χαμηλότερες τιμές αγοράς, αλλά και εξαιρετικά χαμηλά τέλη κυκλοφορίας.

Με αυτή την αλλαγή, οι εκδόσεις της Stelvio επωφελούνται με μείωση τιμών που ξεπερνά τα 10.000 ευρώ, με το μοντέλο να είναι πλέον διαθέσιμο με τιμές που ξεκινούν από τα 43.100 ευρώ και 4ετή εργοστασιακή εγγύηση (έως 160.000 χιλιόμετρα) η οποία συνοδεύεται με αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments