Αλλάζει το Λούβρο! Όλες τις αλλαγές που θα γίνουν στο διάσημο μουσείο - itravelling.gr

Ξεκινάμε από τον Πειραιά για μια νέα περιπέτεια εν πλω. Η κρουαζιέρα για το Λούβρο σε περιμένει, κατοχύρωσε το εισιτήριό σου.

Έχεις όνειρο ζωής να ταξιδέψεις στη Γαλλία και να επισκεφτείς το Μουσείο του Λούβρου; Τότε αυτά τα Χριστούγεννα το όνειρο σου γίνεται πραγματικότητα! Δεν θα επισκεφτείς απλά τη Γαλλία, αλλά θα περάσεις όλη την Αδριατική και θα ξεναγηθείς στα πιο γνωστά ιστορικά αξιοθέατα της Ευρώπης. Ο λόγος για την κρουαζιέρα για το Λούβρο, η οποία διοργανώνεται από την γαλλική εταιρεία Ponant σε συνεργασία με το Μουσείο του Λούβρου.

Φύγαμε θεματική κρουαζιέρα για το Λούβρο - itravelling.gr

Η εν λόγω κρουαζιέρα για το Λούβρο θα ξεκινήσει από το λιμάνι του Πειραιά και θα σε ξεναγήσει στα πιο γνωστά ιστορικά αξιοθέατα της Αδριατικής και όχι μόνο. Η πολιτιστική αυτή κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2020 και συγκεκριμένα θα ξεκινήσει το ταξίδι της στις 14 Αυγούστου με επιστροφή στις 20 του ίδιου μήνα.

Φύγαμε θεματική κρουαζιέρα για το Λούβρο - itravelling.gr

Η κρουαζιέρα αυτή φυσικά διαθέτει το δικό της όνομα, «Οι πολιτιστικοί θησαυροί της Αδριατικής» δίνοντας σου την ευκαιρία να ανακαλύψεις τον πολιτισμό και τα καλλιτεχνικά θαύματα της αρχαίας Ελλάδας και της Αδριατικής, με περάσματα από τη Διώρυγα της Κορίνθου και επισκέψεις στην Ακρόπολη και τους Δελφούς, ενώ τελικός σταθμός θα είναι η Βενετία.

Φύγαμε θεματική κρουαζιέρα για το Λούβρο - itravelling.gr

Τι περιλαμβάνει η θεματική κρουαζιέρα για το Λούβρο

Κατά το ταξίδι σου θα απολαύσεις ομιλίες και ξεναγήσεις από τον διευθυντή του Τμήματος Διακοσμητικών Τεχνών του Λούβρου, Jannic Durand και τον διευθυντή του τμήματος Ελληνικών, Ετρουσκικών και Ρωμαϊκών Αρχαιοτήτων, Ludovic Laugier. Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας περιλαμβάνει στάσεις μεταξύ άλλων στη Γαλλία, Ιταλία, Κροατία και την Ελλάδα με πολλές ξεναγήσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ειδική τιμή προσφορά από την Ponant, η οποία αναμένεται να αυξηθεί. Η τιμή της κρουαζιέρας στην Αδριατική ξεκινάει από 3.560€ το άτομο.

Comments