Ετοιμάσου για τον γύρο του κόσμου με ένα Jeep Wrangler

To θρυλικό μοντέλο της Jeep αναλαμβάνει να εκπληρώσει μία ακόμη δύσκολη αποστολή διασχίζοντας 7 ηπείρους και καλύπτοντας συνολικά 350.000 χιλιόμετρα.

Ο θρύλος του Jeep Wrangler αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές ιστορίες στο χώρο της αυτοκίνησης. Γεννημένο μέσα στη θύελλα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το Jeep Wrangler, εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό ορόσημο χάρη στο μοναδικό του στιλ, καθώς και στη δυνατότητα του να κινείται ακόμα και στις πιο δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές.

Με βάση τις δυνατότητες του μοντέλου, δεν αποτελεί έκπληξη η επιλογή του Jeep Wrangler από την ομάδα Expedition Earth, ως το όχημα με το οποίο θα πραγματοποιήσει μέσα σε περίοδο τριών ετών το γύρο του κόσμου, διασχίζοντας 7 ηπείρους και καλύπτοντας συνολικά 350.000 χιλιόμετρα!

Το Jeep Wrangler, με το χαϊδευτικό όνομα Gunther, παρέα με τους Νεοζηλανδούς Topher Richwhite και Bridget Thackwray, αποτελεί το τρίτο μέλος της ομάδας που βρίσκεται ήδη στο δρόμο εδώ και 526 ημέρες.

Ετοιμάσου για τον γύρο του κόσμου με ένα Jeep Wrangler

Στόχος της ομάδας Expedition Earth είναι, εκτός των άλλων, να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την προστασία του πλανήτη. Όπως δήλωσε η Bridget Thackwray:

«Το Expediation Earth εστιάζει στο να προβάλει τη φυσική ομορφιά αυτού του πλανήτη. Παρουσιάζοντας τις απειλές που αντιμετωπίζει η Γη, αλλά και το πόσο εύθραυστο είναι το φυσικό μας περιβάλλον, θέλουμε να εμπνεύσουμε το κοινό να προστατεύσει τον πλανήτη μας».

Το Gunther είναι ένα λευκό Jeep Wrangler Rubicon με τον κινητήρα βενζίνης των 3,6 λίτρων. Εφοδιασμένο με μία σειρά αξεσουάρ της Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της FCA, έχει ήδη καταφέρει να περάσει από εξαιρετικά δύσκολες διαδρομές από την Αλάσκα και τη Γη του Πυρός, έως τις ερήμους της Αφρικανικής Ηπείρου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments