Ένας φανταστικός τοίχος - ενυδρείο στο Ισραήλ - iTravelling

Ο Eli Fruchter έφτιαξε ένα τεράστιο ενυδρείο στο σαλόνι του στο οποίο μπορεί ακόμα και να κάνει καταδύσεις.

Εάν αγαπάς το υδάτινο στοιχείο, τότε ίσως ζηλέψεις με αυτή την είδηση. Μπορεί αρκετοί από εμάς να έχουμε ένα μικρό ενυδρείο -σε μέγεθος τσέπης- στο σπίτι μας ή να φανταζόμαστε ένα ενυδρείο – όαση στο σαλόνι μας, κάποιοι όμως -όπως όλα δείχνουν- κάνουν το όνειρο αυτό πραγματικότητα. Ο λόγος για τον Eli Fruchter από τη Χάιφα του Ισραήλ, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους στον κόσμο, που διαθέτει ένα τεράστιο ενυδρείο στο σαλόνι τους. Το πιο συγκλονιστικό; Ο Eli Fruchter μπορεί να κάνει κατάδυση μέσα στο ίδιο του το ενυδρείο με θέα το σαλόνι του!

Το ενυδρείο καταλαμβάνει το μεγάλο χώρο του ενός τοίχου του σαλονιού και μέσα του ζει μια μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα, τροπικά ψάρια. Αυτή τη στιγμή ο Eli Fruchter είναι ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ενυδρείου στο Ισραήλ, αν και υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως ίσως είναι και ολόκληρου του κόσμου.

Αυτό ήταν ένα παιδικό όνειρο, που έγινε πραγματικότητα, καθώς ο Eli Fruchter από την ηλικία των 5 ετών φανταζόταν να έχει ένα ενυδρείο στο δωμάτιο του. Τότε οι γονείς του του αγόρασαν ένα μικροσκοπικό ενυδρείο, όμως δεν ξεπέρασε ποτέ αυτό το πάθος του. Μόλις μεγάλωσε έφτιαξε μόνο του ένα πιο μεγάλο ενυδρείο, κατασκευή όμως που δεν πέτυχε αρκετά. Πλέον απολαμβάνει στο σαλόνι του το ενυδρείο των 30.000 λίτρων νερού με 150 τροπικά ψάρια 30 διαφορετικών ειδών, καθώς και πολλά κοράλλια.

Δείτε το video με το εντυπωσιακό ενυδρείο:

Comments