Ένα Starbucks – παλάτι «ξεφυτρώνει» στο Σικάγο - itravelling,gr

Στα μέσα Νοεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του ένα υπερπολυτελές Starbucks για περισσότερη δόση καφέ και design.

Μετά τον πανικό που προκάλεσε το πρώτο κατάστημα Starbucks στο Μιλάνο, σειρά παίρνει και πάλι η Αμερική. Ειδικότερα, το ιστορικό Σικάγο αναμένεται να αποκτήσει το μεγαλύτερο του κατάστημα Starbucks, το οποίο θα θυμίζει περισσότερο παλάτι παρά καφετέρια.

Στις αρχές Νοεμβρίου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ομίλου, το μεγαλύτερο κατάστημα Starbucks θα ανοίξει στο Σικάγο, παίρνοντας έτσι τα ηνία από το αντίστοιχο κατάστημα στο Τόκιο. Η πολυτελή τετραώροφη βίλα των 4.000 τετραγωνικών μέτρων στη γειτονιά του Magnificent Mile μετατρέπεται από πρώην κατοικία Crate and Barrel σε υπερμεγέθες Starbucks.

Ένα Starbucks – παλάτι «ξεφυτρώνει» στο Σικάγο - itravelling,gr

Στόχος της εταιρείας είναι να μυήσει τους κατοίκους της περιοχής στην πιο premium εκδοχή του καφέ, να απολαύσουν κλασσικά επιδόρπια, να γευτούν νέα ροφήματα όπως τσάι, κοκτέιλ αλλά και signature καφέδες και να μυηθούν στο υψηλό design. Η θέση για το νέο Starbucks στο Σικάγο είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς είναι κοντά στα κυριότερα τουριστικά αξιοθέατα, στη μεγάλη αγορά του Σικάγου και θα γίνει το νέο hot spot της πόλης.

Comments