Δωμάτια Απόδρασης: Η νέα αθηναϊκή τρέλα - iTravelling

Είσαι σίγουρος πως μπορείς να βρεις την έξοδο διαφυγής στα νέα δωμάτια απόδρασης; Το νέο game trend, που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Εσύ μπορείς να βγεις νικητής από τα δωμάτια απόδρασης; Η πόρτα κλείνει… Είσαι κλειδωμένος μέσα σ’ ένα δωμάτιο άγνωστο. Ο χρόνος λίγος, όμως οι γρίφοι πολλοί. Ο στόχος μόνο ένας! Δραπέτευσε από εδώ πριν το ρολόι μηδενίσει!

Τα δωμάτια απόδρασης είναι το νέο game trend, το οποίο έχει ξετρελάνει την αθηναϊκή –και όχι μόνο- κοινότητα. Τα δωμάτια απόδρασης ή αλλιώς escape rooms ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από το 2013 και έχουν ήδη φανατικό ελληνικό κοινό. Στην ουσία πρόκειται για το παγκοσμίου φήμης ηλεκτρονικού παιχνίδι γρίφων, δωμάτιο απόδρασης. Η διαφορά; Εδώ οι μεγαλύτεροι φόβοι σου παίρνουν σάρκα και οστά και εσύ καλείσαι να βρεις τη λύση, που θα οδηγήσει στην έξοδό σου!

Μετά την επιτυχημένη πορεία σε Ευρώπη και Β. Αμερική, τα δωμάτια απόδρασης, το ζωντανό παιχνίδι διαφυγής, έφτασε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Πάρε την παρέα σου και δοκίμασε μια ξεχωριστή εμπειρία. Κλειδωμένοι σε έναν μυστηριώδη χώρο, γεμάτο γρίφους και κλειστές πόρτες, με μόνα όπλα το μυαλό και την ομάδα σου,  θα καταφέρεις άραγε να βρεις την έξοδο;

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα! Μέσα σε 60 λεπτά κρίνεται η ικανότητά σου να σκεφτείς γρήγορα, πολύπλοκα και να αποδείξεις στους φίλους σου πως είσαι ο αρχηγός της παρέας, βρίσκοντας την έξοδο από το δωμάτιο. Χρησιμοποίησε τη λογική, ερεύνησε τα στοιχεία, που βρίσκεις στο πέρασμά σου, συνεργάσου και ξεπέρασε όλα τα εμπόδια. Μόλις καταφέρεις να λύσεις όλους τους γρίφους, θα βρεις το μαγικό κλειδί, που θα σας οδηγήσει- που αλλού;- στην ελευθερία!

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, μόνο το 30% επιτυγχάνει τη διαφυγή. Εσύ σε ποιο ποσοστό ανήκεις;

Ζήσε στο κόκκινο στα δωμάτια απόδρασης

Η αδρεναλίνη ανεβαίνει, η εμπειρία έντονη αλλά καθόλου επικίνδυνη. Κατάλληλο για 14 ετών και άνω, αλλά και για μικρότερες ηλικίες με συνοδεία ενός κηδεμόνα, είναι ένα παιχνίδι μοναδικό στο είδος του συνδυάζοντας παζλ, πειράματα και πολύ σκέψη! Πρόκειται για μία εξαιρετική διαδραστική δραστηριότητα, που απευθύνεται σε φίλους, οικογένειες, ζευγάρια και τουρίστες.

Στην Αθήνα μπορεί να βρει κανείς διάφορα δωμάτια απόδρασης, ανάλογα με τον αριθμό των παικτών, το επίπεδο ή ακόμα και τη θεματολογία. Για να βρεις τα δωμάτια απόδρασης, που ταιριάζουν περισσότερο σε εσένα και την παρέα σου, πάτησε εδώ.

Τολμήστε τα δωμάτια απόδρασης και ξεφύγετε από την καθημερινότητα με μόνο λίγη…σκέψη!

Comments