ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε ένα 2ημερο χαλάρωσης στην Κορινθία από το Signature Travel! - itravelling.gr

Διάβασε τους όρους συμμετοχής και μπες στην κλήρωση για ένα 2ημερο στην Κορινθία από το Signature Travel.

Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και ζήσε την εμπειρία της βιωματικής εκδρομής. Ο μετρ του είδους, το ταξιδιωτικό γραφείο Signature Travel και το itravelling.gr σε στέλνουν στις 6 Φεβρουαρίου να γνωρίσεις την Κορινθία. Ένα ταξίδι εξερεύνησης, που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Το Signature Travel σε συνεργασία με την Experience Corinthia πραγματοποιούν την πρώτη τους βιωματική εκδρομή στο Ξυλόκαστρο. Γνώρισε την Κορινθία, μάθε την ιστορία της, γίνε ένα με τη φύση και τον πολιτισμό.

Το ΔΩΡΟ περιλαμβάνει:
1 διανυκτέρευση (μονόκλινο η δίκλινο) στο HOTEL ARION 4* με πρωινό 6-7/02
Ποδηλατάδα στο Πευκιά
Latin party το Σάββατο 06/02 με ένα ποτό

Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πρώτος σταθμός η Αρχαία Σικυώνα της Δυτικής Κορινθίας, όπου στο φυσικό περιβάλλον του Αρχαίου θεάτρου της οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αφηγήσεις απ;o τους ντόπιους και ιστορίες από καταγραφές του Παυσανία μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια η επίσκεψη σε τοπικό αγρόκτημα θα δώσει μια άλλη διάσταση αυτής της απόδρασης συνδυάζοντας το χθες με το σήμερα, την ιστορία με την γνωριμία του φυσικού πλούτου της περιοχής. Είναι βέβαια γνωστή η μοναδικότητα της Κορινθιακής σταφίδας λόγω κλίματος και εδάφους αλλά ο τόπος έχει κι άλλα ιδιώματα που θα σας γνωρίσουν οι ειδικοί.

Εξ ίσου γνωστά είναι τα οινοποιεία της Νεμέας με το διεθνώς πλέον αναγνωρισμένο ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ που βέβαια θα μάθετε επί τόπου, μεταξύ οίνου και τύρου!

Στο Ξυλόκαστρο η οργανωμένη ομάδα των επαγγελματιών θα σας δείξει τα τοπικά προϊόντα, όσοι θέλουν φυσικά μπορούν να αγοράσουν απ´ ευθείας από τη πηγή, θα σας προσκαλέσει σε ποδηλατάδα, συνδυάζοντας τα πάντα με αφηγήσεις από story teller, ενώ το βράδυ θα γιορτάσετε όλοι μαζί σε ένα μοναδικό latin party.

Για τους επιφυλακτικούς του χορού το Signature Travel προετοιμάζει το έδαφος με τον καλύτερο φυσικά τρόπο… Μάθημα από τους επαγγελματίες χορευτές για αρχάριους και προχωρημένους.

Η επόμενη ημέρα 07/06 ξεκινάει με πλούσιο πρωινό στο 4 αστέρων ξενοδοχείο HOTEL ARION και έπονται εκπλήξεις.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2015 και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μου πεις εδώ ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός στην Ελλάδα!!!

Πληροφορίες: signature.gr , Τηλ: 210 3245620

Comments