Μπριζ: Παραμυθένια Χριστούγεννα στην πιο ατμοσφαιρική πόλη της Ευρώπης! - iTravelling

Άμαξες με άλογα, κουδουνάκια στα ποδήλατα, έλλειψη αυτοκινήτων και μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά θα σε ταξιδέψουν σε άλλη εποχή!

Αν τα Χριστούγεννα εμπνέουν παραμύθια και σκορπίζουν μαγεία, τότε δεν υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος να τα γιορτάσεις από την Μπριζ. Η «Βενετία του Βορρά», όπως οι περισσότεροι την αποκαλούν, σε περιμένει για να περάσεις τις πιο αξέχαστες γιορτές των Χριστουγέννων. Λίμνες, αξιοθέατα και χριστουγεννιάτικα δρώμενα περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Χριστουγεννιάτικη ξενάγηση στη Μπριζ

Κατά την περιήγησή σας στην πόλη, κατευθυνθείτε προς το μεσαιωνικό της κάστρο, το οποίο είναι Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Όσο βρίσκεστε εκεί, δεν θα μπορέσετε να είστε σίγουροι, εάν αυτή η λιλιπούτεια πόλη είναι αληθινή ή αποκύημα της φαντασίας σας.

Άμαξες με άλογα, ο ήχος από τα κουδουνάκια στα ποδήλατα, η έλλειψη του θορύβου των αυτοκινήτων, καθώς στην Μπριζ απαγορεύονται και τα τέλεια διατηρημένα κτίρια, που στέκονται περήφανα το ένα δίπλα στο άλλο, στα πλακόστρωτα δρομάκια της και μοιάζουν να συναγωνίζονται στην ομορφιά θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή.

Βρες τα πιο οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια! Κάνε κλικ εδώ!

Κι αν προσθέσετε σε αυτή τη μαγεία τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, που τρεμοπαίζουν, τα φωταγωγημένα αξιοθέατα, τη σοκολάτα που πάντα ρέει άφθονη, τα παγοδρόμια και τα καλλιτεχνήματα από πάγο, καθώς και τις χριστουγεννιάτικες αγορές, τότε οι νιφάδες χιονιού απλά συμπληρώνουν το σκηνικό για να έχετε το τέλειο χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments