Στο Bambu Indah υπάρχει μια εξωτική σουίτα πάνω από τη λίμνη στο Μπαλί και μας κάνει να κάνουμε όνειρα (άπιαστα) για μια διαμονή εκεί.

Εάν διαθέτεις χρήματα και δεν ξέρεις πως να τα χαλάσεις, μόλις σου βρήκαμε τη λύση. Αν πάλι σε «μάδησε» ο ΕΝΦΙΑ, τότε κάτσε αναπαυτικά και απόλαυσε την πιο εξωτική σουίτα στο Μπαλί, που μας έκλεψε τα μυαλά. Ο λόγος για το ξενοδοχείο Bambu Indah και την σουίτα Shrimp House, το οποίο διεκδικεί αναμφισβήτητα τον τίτλο της πιο εντυπωσιακής σουίτας στον κόσμο. Ο λόγος; Οι φωτογραφίες παρακάτω θα σου λύσουν κάθε απορία.

Bambu Indah, μια σουίτα όνειρο

Η σουίτα Shrimp House του Bambu Indah βρίσκεται ακριβώς πάνω από μια λίμνη, την οποία ο τυχερός ενοικιαστής της μπορεί να απολαύσει, καθώς διαθέτει διάφανο, γυάλινο πάτωμα για να παρακολουθεί την παραμικρή κίνηση από την υποβρύχια ζωή της λίμνης. Συγκάτοικοι στη λίμνη οι πολλές γαρίδες, από τις οποίες πήρε και το όνομα της η σουίτα αλλά και η πλούσια βλάστηση εντός του νερού. Στη σουίτα αυτή ξεχνάς τα χρωματιστά χαλιά, τα μαρμάρινα δάπεδα και αφήνεσαι στο μπλε της λίμνης και της υποβρύχιας ζωής.

Το ρουστίκ καταφύγιο στο Μπαλί δε μένει μόνο στο -κατά τα άλλα εντυπωσιακό- διάφανο δάπεδο, αλλά σε αιχμαλωτίζει με την προσεγμένη διακόσμηση και σχεδίαση του. Το ξύλο είναι το πρωταγωνιστικό υλικό της σουίτας, ενώ το queen-size κρεβάτι με κουνουπιέρα σε βάζει στο κλίμα της περιοχής. Σαλόνια τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της σουίτας σε προκαλούν για χαλάρωση, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο μπάνιο της σουίτας, που θα σε κάνει για τα καλά να νιώσεις ντόπιος και ένα με τη φύση.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments