Οι καλύτεροι προορισμοί για το 2018 - iTravelling

Το Lonely Planet παρουσιάζει τις πόλεις, που πρέπει να επισκεφτεί κανείς φέτος. Μάθε ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για το 2018.  

 

 

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις οι πρώτες ημέρες του 2018, όμως το μυαλό μας τριγυρίζει σε νέους προορισμούς, ταξίδια σε όλο τον κόσμο και γνωριμία με νέες κουλτούρες. Πολύχρωμες πόλεις, φυσική ομορφιά, ιστορία και μοντέρνα αρχιτεκτονική, όλα μαζί παντρεύονται και μας δίνουν τους καλύτερους προορισμούς για το 2018. Το αγαπημένο ταξιδιωτικό περιοδικό του εξωτερικού «Lonely Planet» φαίνεται πως είχε την ίδια επιθυμία με εμάς και σύνταξε τη λίστα με τις καλύτερες πόλεις, που πρέπει να επισκεφτούμε το 2018.

Εάν νιώθεις και εσύ την ανάγκη για ταξίδι και εξερεύνηση, οι καλύτεροι προορισμοί για το 2018 παρουσιάζονται παρακάτω και θα σε πείσουν να κλείσεις γρήγορα θέση για το πρώτο αεροπλάνο. Την πρώτη θέση τις προτιμήσεις του Lonely Planet καταλαμβάνει η Σεβίλλη, ενώ ακολουθούν το Νιτρόιτ και η Καμπέρα. Η ομορφιά της Σεβίλλης μάγεψε τους συντάκτες του περιοδικού με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, την τοπική κουζίνα με τα τάπας αλλά και το φλαμένκο. Αρκετοί βέβαια δεν έκρυψαν την προτίμησή τους στην τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» και σύγκριναν τα τοπία της σειράς με τα πραγματικά.

«Η Σεβίλλη μεταμορφώνεται αργά την τελευταία δεκαετία. Το καλλιτεχνικό παρελθόν και παρόν της πόλης, όπως και τα γυρίσματα του Game of Thrones την έβαλαν στον χάρτη και την έκαναν την κορυφαία πόλη που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος την επόμενη χρονιά», τόνισε ο διευθυντής του Lonely Planet, Αλεξ Χάουαρντ.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για το 2018:

Ντιτρόιτ, ΗΠΑ

Καμπέρα, Αυστραλία

Αμβούργο, Γερμανία

Καοσιούνγκ, Ταϊβάν

Αμβέρσα, Βέλγιο

Ματέρα, Ιταλία

Σαν Χουάν, Πουέρτο Ρίκο

Γκουαναχουάτο, Μεξικό

Όσλο, Νορβηγία

Comments