Αυτό τo κλασσικό βαν Chevy κρύβει εκπλήξεις! - iTravelling

Ο σκηνοθέτης Zach Both αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κινούμενο στούντιο – όνειρο σε ένα βαν Chevy για ατελείωτα ταξίδια.

Θα ήθελες να κάνεις ένα ταξίδι στο άπειρο και ακόμα παραπέρα, χωρίς έγνοιες, χωρίς ανάγκη για διαμονή, εσύ μόνο και το αυτοκίνητό σου; Η πρώτη λύση, που σου έρχεται είναι το τροχόσπιτο, όμως ο σκηνοθέτης Zach Both έρχεται να σου δώσει μια νέα και πολύ δημιουργική λύση. Ο σκηνοθέτης έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και σχεδίασε το δικό του βαν για τα ταξίδια του.

Ειδικότερα, ο Zach Both έβαλε τη δημιουργικότητα του να δουλέψεις και πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο φτιάχνοντας το μέσο, στην προκειμένη το βαν, που θα τον μεταφέρει σε αυτό το ταξίδι. Ο 23χρονος σκηνοθέτης αγόρασε ένα παλιό και χρησιμοποιημένο βανάκι Chevy και το μεταμόρφωσε σε κινητό στούντιο. Αυτό αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη του για να δουλέψει περισσότερο, παντού, όπου αισθανόταν όμορφα και άνετα, ενώ παράλληλα απολάμβανε την ταξιδιωτική διαδρομή.

Το εσωτερικό του βαν Chevy δε θυμίζει σε τίποτα την αρχική του μορφή, περισσότερα θα λέγαμε θυμίζει σπίτι.Το βανάκι είναι διακοσμημένο σε μοντέρνο στυλ, με αντικείμενα μοντέρνα και βαμμένο σε ασπρόμαυρους τόνους που του δίνουν ένα σκανδιναβικό αέρα. Ακόμα, διαθέτει γραφείο, συρταρίερα, κρεβάτι, κουζίνα και ό,τι άλλο χρειάζεται κανείς για να μην του λείψει τίποτα στο ταξίδι του.

Πάρε μια γεύση από το εσωτερικό του ιδιαίτερου Chevy:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments