Αυτό είναι το μέρος που είναι ανεπιθύμητοι οι τουρίστες - iTravelling

Σε ποιο τουριστικό μέρος οι κάτοικοι έχουν γεμίσει τους τοίχους με σημειώματα κατά των τουριστών;

 

 

Με την τρομοκρατία να είναι έντονη και στοχευμένη κυρίως προς τα ανατολικά, οι τουρίστες έχουν αλλάξει προτιμήσεις στα ταξίδια τους και στρέφουν την προσοχή τους προς την Ευρώπη. Αν και η Ελλάδα είναι από τις χώρες που δέχεται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, κάποιες άλλες χώρες αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς είναι sold out από το χειμώνα.

Τέτοια παραδείγματα είναι η Ισπανία και η Πορτογαλία, που δεν θέλουν να έχουν πια τόσους τουρίστες. Αν και το 16% της οικονομίας της χώρας βασίζεται στον Τουρισμό, οι κάτοικοι της Palma de Mallorca είναι πολύ δυσαρεστημένοι με την ποιότητα ζωής τους πια, αφού δεν μπορούν να ευχαριστηθούν την πόλη τους από τους χιλιάδες τουρίστες. Οι καταγγελίες των Ισπανών πολιτών αφορούν στην απαγόρευση του πάρκινγκ σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως έξω από καθεδρικούς ναούς και γύρω από αξιοθέατα, καθώς και τη διάθεση δημοσίων ακινήτων σε επενδυτές, ώστε να δημιουργηθούν θεματικά πάρκα. «Η πόλη ασφυκτιά» δηλώνουν κάτοικοι της Ισπανικής περιοχής και ζητούν να παρθούν επιπλέον μέτρα από τη φορολογία στη διανυκτέρευση ή τα μέσα μεταφοράς όσων προσεγγίζουν την περιοχή.

Οι κάτοικοι δεν αντέχουν άλλο και έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους. Πως; Γέμισαν τους τοίχους της πόλης με συνθήματα κατά των τουριστών ζητώντας τους να φύγουν.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

 

Comments