Attrape-Moi: Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις στο ΚΠΣΝ - itravelling.gr

Αυτά τα Χριστούγεννα μαγευόμαστε από την παράσταση AttrapeMoi των FLIP Fabrique στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Attrape-Moi: Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις στο ΚΠΣΝ - itravelling.gr

 

Τα φετινά Χριστούγεννα (24/12 στις 18.30 και 25/12 στις 12.30 και στις 18.30) μια παράσταση σύγχρονου τσίρκου έρχεται να συναρπάσει το κοινό, ανεξαρτήτως ηλικίας, που θα βρεθεί στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η παράσταση AttrapeMoi των FLIP Fabrique υπόσχεται να συναρπάσει με ένα πρωτοποριακό συνδυασμό χορού, χιούμορ, μουσικής, θετικής ενέργειας και, κυρίως, ακροβατικών (με χούλα χουπ, τραμπολίνo, σκοινιά, κ.λπ.) σε ιλιγγιώδεις ρυθμούς! Μια παράσταση γεμάτη ηλεκτρισμό και ζωντάνια που μαγνητίζει τον θεατή με ένα αίσθημα παιδικού ενθουσιασμού.

Attrape-Moi: Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις στο ΚΠΣΝ - itravelling.gr

Οι FLIP Fabrique είναι ένα γκρουπ έξι ακροβατών από το Κεμπέκ του Καναδά που ιδρύθηκε από απόφοιτους του Quebec City Circus School οι οποίοι είχαν περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο με διάσημα σχήματα τσίρκου, όπως τα Cirque du Soleil και Cirque Éloize. Το 2011 αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους σχήμα κι έτσι γεννήθηκαν οι FLIP Fabrique, με σκοπό να υιοθετήσουν μια δημιουργική προσέγγιση του σύγχρονου τσίρκου, που να εστιάζει στα δυνατά στοιχεία κάθε ερμηνευτή ξεχωριστά. Οι FLIP Fabrique θέλουν μέσα από τις παραστάσεις τους να προάγουν τη χαρά και τη φιλία. Και είναι αυτή η στενή φιλία και τα ειλικρινά συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο που γίνονται αμέσως αντιληπτά από το κοινό σε κάθε τους παράσταση, ακόμη και την ώρα που εκτελούν δύσκολα και επικίνδυνα ακροβατικά.

Attrape-Moi: Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις στο ΚΠΣΝ - itravelling.gr

Οι FLIP Fabrique έχουν φιλοξενηθεί σε 332 πόλεις σε επτά χώρες (Καναδά, ΗΠΑ, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Μεξικό και Ολλανδία) και έχουν δώσει περισσότερες από 560 παραστάσεις. Αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται στην Ελλάδα.

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά μια εντυπωσιακή και μοναδική εμπειρία που θα σας διασκεδάσει, θα σας αιφνιδιάσει, θα σας μαγέψει  αλλά, πάνω από όλα, θα σας αφήσει με ένα τεράστιο χαμόγελο!

Attrape-Moi: Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις στο ΚΠΣΝ - itravelling.gr

H είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη με προεγγραφή στο SNFCC.org. Η ηλεκτρονική προεγγραφή θα ξεκινήσει στις 11 Δεκεμβρίου στις 12.00.

Η παράσταση AttrapeMoi των FLIP Fabrique, καθώς και το σύνολο των εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα SNFCC.org και στις σελίδες μας στα social media @SNFCC.

Και αυτόν τον μήνα, οι εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, στην πλειονότητά τους πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί τη μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ. Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

iTravelling info:

To ωράριο λειτουργίας Δεκεμβρίου είναι:

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Από 01/12 έως 20/12:

Δευτέρα έως Πέμπτη: 06.00 – 22.00

Παρασκευή έως Κυριακή: 06.00 – 00.00

Από 21/12 έως 06/01:

Καθημερινά: 06.00 – 00.00

Αγορά, Φάρος: 06.00 – 00.00

Κέντρο Επισκεπτών: 09.00 – 22.00

Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το ΚΠΙΣΝ προσφέρεται καθημερινά δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει πινακίδα με το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από την πλατεία Συντάγματος (στη συμβολή της με την οδό Ερμού), πραγματοποιεί στάση στο σταθμό Συγγρού-Φιξ (επί της Λ. Συγγρού) και καταλήγει στη νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ (κοντά στο κτίριο της ΕΛΣ) και αντίστροφα.

Εντός του ΚΠΙΣΝ λειτουργεί parking, χωρητικότητας 1000 θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τον τιμοκατάλογο επισκεφθείτε το SNFCC.org

Comments