Airhelp: Η εταιρεία που βρίσκεται δίπλα στους δυσαρεστημένους επιβάτες - itravelling.gr

Το iTravelling.gr μίλησε με την Airhelp, την παγκόσμια εταιρεία που σε βοηθάει να αποζημιωθείς από μία καθυστερημένη ή ακυρωμένη πτήση!

Όσο ταξιδεύεις στον κόσμο και γνωρίζεις νέους πολιτισμούς και εντυπωσιακά μέρη, είναι πολύ πιθανό να πέσεις «θύμα» ταλαιπωρίας από τις αεροπορικές εταιρείες, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, κατά τις οποίες τα δικαιώματα των επιβατών κυριολεκτικά δεν υφίστανται. Από καθυστερήσεις στις πτήσεις, μέχρι ακυρώσεις δρομολογίων και απαγορεύσεις επιβίβασης, όλοι έχουμε να διηγηθούμε από μία ή και περισσότερες τραυματικές εμπειρίες! Εάν λοιπόν θέλεις να μάθεις τα δικαιώματά σου ως επιβάτης και κυρίως να διεκδικήσεις το δίκιο και την αποζημίωση σου, πλέον δεν είσαι μόνος. Η Airhelp είναι εδώ για να σε βοηθήσει με ένα κλικ!

Η Airhelp είναι εδώ για να σε βοηθήσει με ένα κλικ!

Το iTravelling.gr μίλησε με την Airhelp, την παγκόσμια καινοτόμα εταιρεία, που αναλαμβάνει τη διαδικασία για τις αξιώσεις σου από τις αεροπορικές εταιρείες.

Πως γεννήθηκε η ιδέα της ίδρυσης της Airhelp;

Μετά από πολλές καθυστερήσεις πτήσεων, κατά τη διάρκεια ταξιδιών ανά τον κόσμο, ο Henrik Zillmer και ο Nicolas Michaelson είχαν προσπαθήσει πολλές φορές να συμπληρώσουν την αίτηση για αξίωση αποζημίωσης, όμως την βρήκαν μια πολύ χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Αυτό που συνειδητοποίησαν ήταν πως οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες απέρριπταν τις αξιώσεις για αποζημίωση χωρίς κάποιον προφανή λόγο ή δεν απαντούσαν στα παράπονα τους. Γνωρίζοντας πως δεν μπορούσαν να είναι οι μόνοι άνθρωποι που δυσαρεστήθηκαν από την όλη διαδικασία, ίδρυσαν την Airhelp ώστε να δώσουν τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Airhelp: Η εταιρεία που βρίσκεται δίπλα στους δυσαρεστημένους επιβάτες - itravelling.gr

Τι είναι η Airhelp;

Η Airhelp είναι η κορυφαία εταιρεία αεροπορικών αποζημιώσεων παγκοσμίως, η οποία  βοηθά τους επιβάτες να κάνουν την αίτηση για αποζημίωση για μια καθυστερημένη ή ακυρωμένη πτήση ή ακόμα και όταν τους έχει απαγορευτεί η επιβίβασή τους. Κάθε χρόνο, σχεδόν 9 εκατομμύρια επιβάτες δικαιούνται να λάβουν αποζημίωση πτήσης, το 87% των ταξιδιωτών παγκοσμίως δεν γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και μόνο το 66% θα συμπληρώσουν την αίτηση για την αποζημίωση, που νόμιμα δικαιούνται.

Κάνοντας αίτηση για αποζημίωση μπορεί να φανεί σε κάποιον χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία. Η Airhelp αναλαμβάνει αυτή τη διαδικασία εκ μέρους των επιβατών, παίρνοντας τους το άγχος της αξίωσης για αποζημίωση και κάνοντας την, όσο πιο ομαλή γίνεται για τον πελάτη της. Από το 2013, η Airhelp έχει βοηθήσει πάνω από 7 εκατομμύρια ανθρώπους να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αξίωσης αεροπορικής αποζημίωσης.

Airhelp: Η εταιρεία που βρίσκεται δίπλα στους δυσαρεστημένους επιβάτες - itravelling.gr

Πως μπορεί κανείς να αποζημιωθεί από μία ακυρωμένη πτήση;

Η Airhelp παίρνει το άγχος της αίτησης για αποζημίωση από ακυρωμένη πτήση, προσφέροντας πολλά εργαλεία ώστε να γίνει η διαδικασία όσο πιο εύκολη γίνεται χωρίς καμία ταλαιπωρία στους επιβάτες.

Όταν ένας επιβάτης εισάγει τα στοιχεία μιας καθυστερημένης ή ακυρωμένης πτήσης στην Airhelp μέσω της ιστοσελίδας μας ή στο Boarding Pass Scanner στην εφαρμογή της Airhelp (διαθέσιμη σε iOS και Android), η AirHelp θα εκτιμήσει αυτόματα εάν η αίτηση για αξίωση είναι έγκυρη και θα ενημερώσει τον επιβάτη σχετικά με τα πόσα χρήματα μπορεί να διεκδικήσει νόμιμα.

Εάν ο επιβάτης θέλει να διεκδικήσει μία αποζημίωση, τότε η Airhelp μπορεί να φροντίσει να ξεκινήσει τη διαδικασία εκ μέρους του επιβάτη, επικοινωνώντας με την αεροπορική εταιρεία και ακόμα στην περίπτωση, που απαιτούνται νομικές ενέργειες.

Ποιο είναι το πιο συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τους δυσαρεστημένους ταξιδιώτες;

Το πιο συχνό πρόβλημα για τους πελάτες μας είναι πως έχουν ζήσει μια άσχημη εμπειρία κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού, όπως υπερκράτηση, ακυρώσεις πτήσεων ή καθυστερήσεις. Η Airhelp μπορεί να προσφέρει τις συμβουλές της και τη βοήθειά της για να διορθωθεί αυτό.

Airhelp: Η εταιρεία που βρίσκεται δίπλα στους δυσαρεστημένους επιβάτες - itravelling.gr

Η AirHelp προσπαθεί να καταστήσει, όσο πιο εύκολη γίνεται, την αποζημίωση των επιβατών και όταν η πληρωμή γίνει από την αεροπορική εταιρεία, θα σταλεί πολύ γρήγορα στον πελάτη. Αλλά ο χρόνος για να λάβει κανείς μια απάντηση από την αεροπορική εταιρεία ποικίλλει ανάλογα με την ικανότητά τους να χειρίζονται αξιώσεις. Μερικές αεροπορικές εταιρείες απαντούν μέσα σε λίγες εβδομάδες, ενώ άλλες χρειάζονται μήνες. Σε μερικές περιπτώσεις, η υπόθεση μπορεί να πάει στα δικαστήρια, πράγμα που χρειάζεται χρόνο για να προετοιμαστεί κανείς και να λάβει την αποζημίωση.

Ο κόσμος έχει δείξει την εμπιστοσύνη του στην εταιρεία σας;

Σύμφωνα με τους πελάτες μας, κάνουμε μία φανταστική δουλειά! Η Airhelp έχει βαθμολογία 9,2 στην Trustpilot, η οποία είναι η μεγαλύτερη βαθμολογία σε σύγκριση με παγκόσμιους συναγωνιστές.

Airhelp: Η εταιρεία που βρίσκεται δίπλα στους δυσαρεστημένους επιβάτες - itravelling.gr

Τι υπηρεσίες προσφέρετε;

Ως μια ολοκληρωμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών, η Airhelp προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα σχετικά με την αποζημίωση σας:

  1. Στην πραγματικότητα, η Airhelp κάνει τη γραφειοκρατική δουλειά, κάνοντας τους πελάτες να μην ανησυχούν γι’ αυτό.

2. Η Airhelp είναι μια παγκόσμια εταιρεία με γνώση για την κάθε χώρα, που συνεργάζεται, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει πελάτες ανεξαρτήτως συνόρων.

3. Η Airhelp διαθέτει πολλές πληροφορίες και δεδομένα, τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά, πράγμα βοηθητικό για την υποβολή αξιώσεων για αποζημίωση.

4. Η εμπειρία χρόνων μας στο χειρισμό τέτοιων καταστάσεων μαζί με την υποστήριξη κορυφαίων δικηγόρων, που ειδικεύονται στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των επιβατών στον αέρα, μας δίνει περισσότερες πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα.

5. Ένας μεγάλος αριθμός αξιώσεων επιβάλλει δικαστικές διαμάχες. Είμαστε προετοιμασμένοι να πάμε τις αεροπορικές εταιρείες στις δικαστικές αίθουσες μέχρι να βρουν οι επιβάτες το δίκιο τους. Πολύ λίγα άτομα έχουν την ευχέρεια να έχουν το δικό τους δικηγόρο, γι΄αυτό το λόγο είμαστε πολύ περήφανοι, που μπορούμε να το προσφέρουμε στο κοινό.

Airhelp: Η εταιρεία που βρίσκεται δίπλα στους δυσαρεστημένους επιβάτες - itravelling.gr

Ποιος είναι ο στόχος της εταιρείας;

Ως εταιρεία, η Airhelp έχει ως αποστολή να πολεμά για τα δικαιώματα των επιβατών και την αποζήμιωσή τους και να κάνει τις αεροπορικές εταιρείες να λογοδοτήσουν για τις χαμένες  πτήσεις, που δεν είναι στο χέρι των επιβατών. Εμείς πάντα προσπαθούμε να βελτιώσουμε και να ενισχύσουμε τα δικαιώματα των επιβατών κερδίζοντας υποθέσεις στο δικαστήριο και δημιουργώντας δεσμευτικές δικαστικές αποφάσεις, που λειτουργούν ως εγγύηση στο μέλλον για άλλες δικαστικές υποθέσεις.

Η Airhelp είναι μια φιλόδοξη, νομική και τεχνολογική καινοτόμα εταιρεία, που ήδη έχει αναπτύξει τρία είδη AI ρομπότ, συμβουλεύοντας τις ομάδες μας με νομικές αναλύσεις σε ικανοποιητικό βαθμό. Όλα αυτά τα έργα και οι ιδέες συμπίπτουν σε ένα κοινό στόχο, να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας και να εξορθολογήσουμε τη διαδικασία ώστε ο πελάτης να μπορεί να είναι ήσυχος και εμείς (και τα ρομπότ μας) να κάνουμε τη δύσκολη δουλειά.

Ποια η γνώμη σας για τις αεροπορικές εταιρείες που καταπατούν τα δικαιώματα των επιβατών;

Οι αεροπορικές εταιρείες εκμεταλλεύονται το γεγονός πως λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τα δικαιώματά τους στον αέρα. Σύμφωνα με την έρευνα του Yogov εκ μέρους της Airhelp, μόνο 13% των επιβατών στον κόσμο γνωρίζουν τα δικαιώματα τους, μέχρι τη στιγμή που θα βρεθούν αντιμέτωποι με κάποιο πρόβλημα στην πτήση τους. Οι περίπλοκοι νόμοι και η άγνοια των ανθρώπων δίνουν στις αεροπορικές εταιρείες την ευκαιρία να αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Αυτό είναι απαράδεκτο και η δική μας αποστολή είναι να κάνουμε καλύτερη τη ταξιδιωτική εμπειρία στον αέρα για τους επιβάτες ενημερώνοντάς τους για τα δικαιώματα που έχουν κατά το αεροπορικό τους ταξίδι, καθώς και για τις υποχρεώσεις των αεροπορικών εταιρειών.

Comments