3+1 παράξενα ξενοδοχεία για μια ιδιαίτερη διαμονή! - itravelling.gr

Εάν βαρέθηκες τα συνηθισμένα, αυτά τα παράξενα ξενοδοχεία ίσως σε κάνουν να γυρίσεις γρήγορα πίσω στη ρουτίνα!

Κατά την οργάνωση ενός ταξιδιού, σημαντικό μέρος της αποτελεί η επιλογή του καταλύματος. Οι επιλογές στη διαμονή σου είναι πολλές: μεταξύ αυτών μπορείς να επιλέξεις εάν θα κάνεις camping, ή θα μείνεις σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου. Από την άλλη πλέον η Airbnb έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι καλώντας σε να αποφασίσεις εάν θέλεις low budget και άνετη διαμονή ή χλιδάτες στιγμές σε κάποιες από τις βίλες, που διαθέτει. Παρόλα αυτά, αν όλα τα παραπάνω δε σε γεμίζουν πια και θέλεις να ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, ίσως τα παρακάτω παράξενα ξενοδοχεία σε πείσουν να κάνεις κράτηση εκεί….

Το The Unusual Hotels of the World έχει συλλέξει πάνω από 300 παράξενα ξενοδοχεία στον κόσμο, που ξεχωρίζουν τόσο με την περίεργη εμφάνισή τους, όσο και με τις παροχές τους. Εμείς ξεχωρίσαμε 4 παράξενα ξενοδοχεία και σου τα παρουσιάζουμε. Ξενοδοχεία, που σε γεμίζουν φοβίες και σου αλλάζουν γνώμη στη στιγμή!

Clown Motel

Clown motel: Κράτηση στο ξενοδοχείο του τρόμου! - iTravelling

Το Clown Motel ΔΕΝ είναι για όσους φοβούνται τους κλόουν, εκτός και αν θέλει να βρεθεί κανείς αντιμέτωπος με το φόβο του κατά πρόσωπο. Εάν πάλι εσύ το παίζεις θαρραλέος και θεωρείς τους κλόουν διασκεδαστικούς, εκεί σίγουρα θα αισθανθείς μέρος της ταινίας του Stephen King. Το εν λόγω ξενοδοχείο διαθέτει παντού κλόουν, χαμηλό φωτισμό, spooky ατμόσφαιρα και φυσικά θέα στο κοντινό νεκροταφείο.

Cube House

3+1 παράξενα ξενοδοχεία για μια ιδιαίτερη διαμονή!  - itravelling.gr

Εάν είσαι λάτρης της αρχιτεκτονικής, τότε το Cube House αποτελεί για εσένα ιδανική επιλογή. Πρόκειται για ένα μικρό αρχιτεκτονικό θαύμα, όπως πολλοί το αποκαλούν, και βρίσκεται στο κέντρο του Rotterdam. Πρόκειται για μικρούς τέλειους κύβους, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε γωνία 45 μοιρών. Μπορεί η σχεδίαση και η επίπλωση να κερδίζει τις εντυπώσεις, όμως για να μείνεις εκεί θέλει αντοχή τόσο στην κλίση που έχει, όσο και για τη λίστα αναμονής.

Sala Silvermine

3+1 παράξενα ξενοδοχεία για μια ιδιαίτερη διαμονή! - itravelling.gr

Εάν ο δρόμος σε βγάλει ως την Σουηδία, το Sala Silvermine είναι μία επιλογή για να αισθανθείς πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Όλα αυτά φυσικά αν δεν έχεις κλειστοφοβία, καθώς μπορεί να παρέχει luxury ανέσεις, όμως βρίσκεται στο πιο βαθύ σημείο από οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, είναι χτισμένο στα παλιά λατομεία αργύρου της περιοχής και έχει πλέον μεταμορφωθεί σε πεντάστερο ξενοδοχείο με χλιδάτες σουίτες. Μπορεί να κοιμάσαι στα έγκατα της γης, όμως να σε πληροφορήσουμε πως για να κάνεις ένα ντους θα χρειαστείς να ανέβεις πάνω από 50 μέτρα, αφού η σουίτα περιλαμβάνει τουαλέτα αλλά όχι ντουζιέρα….

Palacio Del Sal

3+1 παράξενα ξενοδοχεία για μια ιδιαίτερη διαμονή! - itravelling.gr

Αγαπάς το αλάτι; Τότε το Palacio Del Sal θα γίνει ο παράδεισός σου! To Salar De Uyuni επεκτείνεται σε μία έκταση πάνω από 12.000 τ.χλμ. στη Βολιβία και αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα αλατωρυχεία στον κόσμο. Το αλάτι απλώνεται στους τοίχους του ξενοδοχείου δημιουργώντας οπτικές ψευδαισθήσεις στους ενοίκους του, ενώ τους απαγορεύεται να γλείφουν τους τοίχους!

Comments