15 προορισμοί σε στέλνουν ρομαντικό ταξίδι στη στιγμή! - iTravelling

Στα μέρη αυτά ερωτεύεσαι από την αρχή κάθε μέρα, αφήνοντας τους άλλους να γιορτάζουν ακόμα μόνο του Αγ. Βαλεντίνου. Ήρθε η ώρα για ένα ρομαντικό ταξίδι!

Μπορεί η γιορτή των ερωτευμένων να πλησιάζει, όμως ρομαντικό ταξίδι μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Άφησε για λίγο τις κλασσικές «επίσημες» γιορτές αγάπης και ταξίδεψε με το αγαπημένο σου πρόσωπο σε μέρη, που δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις από εκεί.

Οι απόλυτα ρομαντικοί προορισμοί του κόσμου παρουσιάζονται στο itravelling.gr και εσύ μπορείς πλέον να πάρεις ιδέες και να ταξιδέψεις νοερά αλλά και πραγματικά προετοιμάζοντας κατάλληλα το έδαφος και το ρομαντικό ταξίδι σου. Μαγευτικοί προορισμοί ανά τον κόσμο, νησιά που περιτριγυρίζονται από καταγάλανα νερά, χειμερινά χιονισμένα τοπία αλλά και κοσμοπολίτικες μεγαλουπόλεις περιμένουν να σε υποδεχτούν για να ντύσουν το ταξίδι σου με το κατάλληλο ρομαντικό πέπλο.

Μπορεί κάποια ταξίδια να φαντάζουν μακρινά, είτε λόγω απόστασης, είτε λόγω χρημάτων, αλλά το να βάλεις στόχους και να ονειρευτείς δεν κοστίζει…

Σου παρουσιάζουμε τους 15 πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου:

Serengeti National Park, Τανζανία

Bora Bora, Γαλλική Πολυνησία

St. Moritz, Ελβετία

Phuket, Ταϊλάνδη

Big Sur, Καλιφόρνια

Dubrovnik, Κροατία

Udaipur, Ινδία

The Cotswolds, Αγγλία

Ποζιτάνο, Ιταλία

Παρίσι, Γαλλία

Μαλδίβες

Ρέυκιαβικ , Ισλανδία

Κιότο, Ιαπωνία

Σαντορίνη, Ελλάδα

Γαλλική Ριβιέρα

Comments