Yoga & Trekking Escape: Wellness εκδρομή στο Abeliona Retreat με την Premium Wellness -itravelling.gr

Η Premium Wellness μας προσκαλεί για ένα μοναδικό σαββατοκύριακο στη φύση με Yoga & Trekking στο Abeliona Retreat.

Ανακαλύψτε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας σε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο ευεξίας που διοργανώνει η Premium Wellness στις 13-15 Μαρτίου στο Abelonia Retreat στην Αμπελιώνα Αρκαδίας, στην καρδιά της Πελοποννήσου. Αποφορτιστείτε από τα άγχη της καθημερινότητας και ζήστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που ετοίμασε η έμπειρη ομάδα της Premium Wellness.

Στιγμές αναζωογόνησης με συνεδρίες yoga

Η Premium Wellness, με την πολύχρονη εμπειρία της στον κλάδο της ευεξίας και στη διοργάνωση επιτυχημένων wellness retreats, θα σας μυήσει στις ευεργετικές ιδιότητες της yoga. Σε συνεργασία πάντα με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου σε κάθε retreat που επιμελείται, η ομάδα της Premium Wellness συμπράττει αυτή τη φορά με τη yoga specialist Αφροδίτη Πατρικίου.

Η Αφροδίτη Πατρικίου διδάσκει yoga από το 2011, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, συμπεριλαμβανόμενων των The Three Realms Of Consciousness Workshop με την Seane Corn καθώς και σεμιναρίων Iyengar Yoga. Έχει εξειδικευτεί στη flow yoga, καθώς πιστεύει πως μέσω της κίνησης και της αρμονικής μουσικής το σώμα καταφέρνει να απελευθερώσει την ένταση και να αισθανθεί την ευεξία να το διαπερνά.

Yoga & Trekking Escape: Wellness εκδρομή στο Abeliona Retreat με την Premium Wellness -itravelling.gr

Με την προσεχτική καθοδήγηση της Αφροδίτης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεναγηθείτε στον κόσμο της yoga, παρακολουθώντας πρωινά και απογευματινά μαθήματα με φόντο το πανέμορφο τοπίο και σύμμαχο στη χαλάρωση την αρμονία της φύσης.

Επίσκεψη στον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα

Βιώστε την ξεχωριστή ενέργεια του Ναού του Επικούριου Απόλλωνα μέσα από ένα μάθημα διαλογισμού στον ίδιο τον Ναό, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Abeliona Retreat. Στη συνέχεια ακολουθήστε τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Premium Wellness σε μια μοναδική πεζοπορία επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο. Η περιήγηση ανάμεσα σε καστανιές και ρυάκια καθώς και τα ξεχωριστά αρώματα του δάσους θα συνεπάρουν τις αισθήσεις και θα αναζωογονήσουν σώμα και πνεύμα.

Συνδυάστε τη χαλάρωση με την ευεξία

Χτισμένο μέσα στο δάσος και με εντυπωσιακή θέα, το Abeliona Retreat είναι η ιδανική επιλογή για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να βιώσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία wellness. Στο ξενοδοχείο κυριαρχεί μια ολιστική φιλοσοφία γύρω από την ευεξία, η οποία αποτυπώνεται τόσο στην αρχιτεκτονική με τα φυσικά υλικά και τα γήινα χρώματα να πρωταγωνιστούν όσο και στις γαστρονομικές προτάσεις του. Οι διατροφικές επιλογές που προσφέρει είναι επηρεασμένες από την τοπική παράδοση, ενώ στην κουζίνα του χρησιμοποιούνται φρέσκα, αγνά υλικά από το μποστάνι του.

Yoga & Trekking Escape: Wellness εκδρομή στο Abeliona Retreat με την Premium Wellness -itravelling.gr

Πιστό στην αγάπη του για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και αναγνωρίζοντας τη σημασία της ουσιαστικής χαλάρωσης, το Abeliona Retreat διαθέτει το δικό του Yurt. Φτιαγμένο εξολοκλήρου από φυσικά υλικά, είναι τοποθετημένο σε μια ήσυχη πλαγιά στο πιο ψηλό σημείο του κτήματος και προσφέρει την αίσθηση της απομόνωσης, γεγονός που το αναδεικνύει στον απόλυτο προορισμό για yoga και διαλογισμό ή κάθε είδους ομαδική θεραπευτική δραστηριότητα.

Βόλτα στις πηγές της Νέδας

Ολοκληρώστε την εμπειρία της απόδρασης με μια επίσκεψη στις πηγές του ποταμού Νέδα απολαμβάνοντας την επιβλητική ομορφιά του τοπίου.

Το Yoga & Trekking Escape που διοργανώνει με προσοχή στην λεπτομέρεια η Premium Wellness, είναι η καλύτερη αφορμή για να κάνετε ένα ευεργετικό δώρο στον εαυτό σας ενώ παράλληλα θα χαλαρώσετε από το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητας. Η άνετη διαμονή σας στο Abeliona Retreat σε συνδυασμό με τις συνεδρίες yoga και τις οργανωμένες πεζοπορίες στο μαγευτικό πράσινο τοπίο θα σας αφήσουν με μία αίσθηση ευεξίας και υγείας που θα σας συντροφεύει μέχρι την επόμενη εξόρμηση.

Yoga & Trekking Escape: Wellness εκδρομή στο Abeliona Retreat με την Premium Wellness -itravelling.gr

Το πρόγραμμα του Yoga & Trekking Escape

Παρασκευή 13.03.2020

19:00 – 20:00 “Back to nature flow” συνεδρία yoga με την Αφροδίτη Πατρικίου

20:30 – 23:00 Δείπνο

Σάββατο 14.03.2020

08:00 – 10:00 Πρωινό

12:00 – 15:30 Πεζοπορία και επίσκεψη στο Ναό του Απόλλωνα (Ζήστε την εμπειρία μίας συνεδρίας μέσα στο ναό)

15:30 Ελεύθερος χρόνος

19:00 – 20:15 ‘Sweet Stretchy Afternoon Flow’ συνεδρία yoga με την Αφροδίτη Πατρικίου

20:30 – 23:00 Δείπνο

Κυριακή 15.03.2020

09:00 -10:15 Συνεδρία ‘Wake up callyoga με την Αφροδίτη Πατρικίου

10:30 – 11:30 Πρωινό

12:00 Επίσκεψη στις πηγές του ποταμού Νέδα (Προαιρετικό)

Comments