Το πρόγραμμα Volkswagen More for you είναι εδώ!

Η αγορά ενός μοντέλου από τη γκάμα της γερμανικής φίρμας γίνεται πλέον απλή διαδικασία με τα προνομία του νέου προγράμματος Volkswagen More for you.

Το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο κάνει την απόκτηση ενός μοντέλου Volkswagen, πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ είναι πλέον διαθέσιμο. Υπό τον διακριτικό τίτλο «Volkswagen More for you», προσφέρει συγκεντρωμένες όλες τις δυνατότητες και τα προνόμια, τα οποία μπορεί να απολαύσει σήμερα ο υποψήφιος αγοραστής ενός αυτοκινήτου.

Για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε αυτόν που έχει ως προτεραιότητα το οικονομικό όφελος μιας ειδικής προσφοράς (ή το bonus από online κράτηση), όσο και σε εκείνον που θέλει το αυτοκίνητό του άμεσα, αλλά τον ενδιαφέρει είτε η καθυστέρηση έναρξης της αποπληρωμής του, είτε ένα προνομιακό επιτόκιο σε πακέτο ευέλικτης χρηματοδότησης.

Το Volkswagen More for you προσφέρει ένα πλήθος προνομίων, τα οποία κάποιος μπορεί να λάβει είτε συνδυαστικά είτε μεμονωμένα, ανάλογα με τον τρόπο αγοράς του αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα τα προνόμια του νέου προγράμματος της Volkswagen περιλαμβάνουν:

Το πρόγραμμα Volkswagen More for you είναι εδώ!

– Προνομιακό όφελος απόκτησης έως 3.000 ευρώ

– Online Bonus με online κράτηση αυτοκινήτου

– 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

– 4 χρόνια δωρεάν service

– Εξάμηνη δωρεάν ασφάλιση

– Προνομιακό επιτόκιο 3,5%

– Μηδενική προκαταβολή

– Πληρωμή 1ης δόσης μετά από 6 μήνες (ισχύει για παραγγελίες και αγορές μέχρι τις 30/6, κατόπιν το διάστημα αυτό ορίζεται στους 4 μήνες)

Επιπλέον, σε περίπτωση που ο υποψήφιος αγοραστής επιθυμεί να αποκτήσει ένα μοντέλο με χρηματοδότηση της αγοράς του, το Volkswagen More for you προσφέρει και σε αυτή την περίπτωση την πιο ευέλικτη λύση.

Το πρόγραμμα Volkswagen More for you είναι εδώ!

Το πρόγραμμα, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη Volkswagen Financial Services, προσφέρει τις επιλογές Classic Credit και Auto Credit, οι οποίες δίνουν προτεραιότητα είτε σε μηδενική προκαταβολή και επιθυμητό χρόνο αποπληρωμής, είτε σε χαμηλότερο επιτόκιο, αντίστοιχα.

Αν και το νέο πρόγραμμα ισχύει και καλύπτει όλα τα μοντέλα της Volkswagen, εντούτοις λανσάρεται με αφορμή την καμπάνια της μάρκας για την πληρέστατη γκάμα των SUV της, μετά και το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου T-Roc Cabriolet, του πρώτου και μοναδικού κάμπριο μοντέλου στα compact SUV.

Με κεντρικό μήνυμα «η πόλη μου, οι δρόμοι μου, οι επιλογές μου, οι ορίζοντές μου, το SUV μου», τα SUV μοντέλα της Volkswagen, με το πρόγραμμα Volkswagen More for you, γίνονται πιο προσιτά από ποτέ, με προνομιακούς όρους χρηματοδότησης και δόση που ξεκινά από μόλις 159 ευρώ το μήνα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments