Το «μαγικό» σπίτι του David Copperfield στις Μπαχάμες -iTravelling

Drive in cinema, ιδιωτική παραλία και πολυτελείς ανέσεις μπορείς να απολαύσεις και εσύ σε ένα από τα διαμερίσματα προς ενοικίαση στο ιδιωτικό νησί του Copperfield.

Το μέρος αυτό δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παρά μαγικό. Λίγο οι εξωτικές Μπαχάμες με τα γαλαζοπράσινα νερά τους, λίγο οι υπερπολυτελείς ανέσεις των διαμερισμάτων, έρχεται σε όλα αυτά να προστεθεί και ένα όνομα: David Copperfield για να απογειώσει αυτή την ταξιδιωτική εμπειρία.

Το σπίτι, αν και μαγικό, δεν έχει μεταφερθεί από καμία άλλη χώρα. Αυτή τη φορά ο διάσημος μάγος David Copperfield άφησε για λίγο τα κόλπα του και ανέλαβε δράση. Το 2006 ξόδεψε περίπου 44 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει το ιδιωτικό νησί, Musha Cay, στα νότια του νησιού. Μετά από πέντε χρόνια και αφού ξόδεψε ακόμα 35 εκατομμύρια ευρώ αναδιαμόρφωσε και ανακαίνισε το νησί του, το οποίο αποκαλεί εύλογα ως το «πιο μαγικό μέρος διακοπών του πλανήτη».

Islands of Copperfield Bay: Το σύμπλεγμα νησιών του διάσημου μάγου

Και για να μην αισθάνεται τόσο ο ίδιος, όσο και το νησί του μόνος, αγόρασε ακόμα 10 κοντινά νησιά για να σχηματίσει το δικό του σύμπλεγμα νησιών, γνωστό και ως «Islands of Copperfield Bay».

Φυσικά, ένα τόσο μαγευτικό μέρος δεν μπορεί να το απολαμβάνει μόνος του. Για αυτό κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες του θεάματος, των επιστημών και τεχνολογιών, όπως η Oprah, ο Bill Gates και ο Johnny Depp.

Αν θες κι εσύ να ζήσεις λίγη από αυτή τη μαγεία του τοπίου και του υπερπολυτελούς θερέτρου του David Copperfield, δεν έχεις παρά να κλείσεις το επόμενο εισιτήριο για Μπαχάμες και να απευθυνθείς στο HomeAway ώστε να νοικιάσεις το σπίτι για 50.000 ευρώ τη βραδιά.

Στο εσωτερικό της βίλας του David Copperfield

Τσουχτερή τιμή, αλλά δεν του λείπει τίποτα.Το Musha Cay και το θέρετρο του μάγου μπορούν να φιλοξενήσουν έως 24 άτομα, παρέχοντάς του κάθε πολυτέλεια. Από γήπεδα, drive in cinema μέχρι και μοναχικές γωνιές για χαλάρωση και ηρεμία στη μαγευτική παραλία του νησιού.

Όσον αφορά το εσωτερικό του σπιτιού κινείται σε ξύλινους τόνους με βαριά έπιπλα. Μεγάλα παραθυρόφυλλα και μπαλκονόπορτες χαρίζουν άπλετη θέα προς την παραλία, ενώ τα βλέμματα κερδίζει το playroom με το μεγάλο μπιλιάρδο και την αφίσα του Houdini.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του David Copperfield:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments