Το κορυφαίο κατάλυμα της Airbnb είναι μια ελληνική σπηλιά - iTravelling

Θα έμενες ποτέ μέσα σε μια σπηλιά; Όταν δεις τις φωτογραφίες θα πεις αμέσως το ναι και θα μπεις στο πρώτο πλοίο.

Η Airbnb πλέον αποτελεί κλασσική επιλογή για την εύρεση καταλύματος σε όλο τον κόσμο. Οι καλοκαιρινές διακοπές επίσημα πλέον πλησιάζουν και εμείς έχουμε μπει για τα καλά σε διάθεση οργάνωσης ταξιδιού. Εάν αυτό το καλοκαίρι ψάχνεις να βρεις τον εαυτό σου, να κακομάθεις εσένα και την παρέα σου και να ζήσεις  μοναδικές στιγμές, μη ψάχνεις άλλου. Η Airbnb έχει να σου προτείνει μια μοναδική πρόταση διαμονής στην Ελλάδα!

Τι θα έλεγες να μείνεις μέσα σε μια ελληνική σπηλιά; Κι όμως, η διάσημη πλατφόρμα παρέχει αυτή την παροχή και σου επιφυλάσσει εκπλήξεις! Πριν αποκλείσεις το ενδεχόμενο να μείνεις σε μια ελληνική σπηλιά, δες πρώτα τις φωτογραφίες και τις παροχές και θα αλλάξεις γνώμη άμεσα.

Όπως στην Καππαδοκία και σε άλλα μέρη του κόσμου, η διαμονή σε σπηλιά αποτελεί το νέο ταξιδιωτικό trend. Ήδη έχουμε μιλήσει για τη σαντορινιά σπηλιά, που ξετρελαίνει τους τουρίστες. Αυτή τη φορά παίρνουμε το πρώτο πλοίο για την Κρήτη. Μια πέτρινη κατοικία στο νομό Χανίων και ειδικότερα στο χωριό Καλυβιανή σε περιμένει για μια μοναδική εμπειρία. Το σπίτι περιβάλλεται από φυσικό βράχο και έχει ανακαινιστεί το 2007. Η κρητική σπηλιά έχει 60 τ.μ εμβαδόν και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 2 ενήλικες και δύο παιδιά. Είναι πλήρως εξοπλισμένη με τραπεζαρία, τηλεόραση, κουζίνα, πλυντήριο ρούχων και κλιματιστικό. Το πιο εντυπωσιακό σημείο του σπιτιού – σπηλιάς αναμφισβήτητα είναι το μπαλκόνι, το οποίο έχει θέα τον κόλπο της Κίσσαμου.

Όταν καταφέρεις να ξεκολλήσεις από την όμορφη σπηλιά της Airbnb, θα μπορέσεις να απολαύσεις τις ομορφιές της Κρήτης σε κοντινή απόσταση. Αφού αποτελεί ιδανική αφετηρία για την εκδρομή σου στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου αλλά και για την ξακουστή παραλία στα Φαλάσαρνα.

Το καλύτερο; Η διαμονή στη σπηλιά δεν θα κοστίσει πολύ, αφού η τιμή του είναι στα 55 ευρώ τη βραδιά. Όμως όπως όλα τα ωραία, έτσι και αυτό το όνειρο τελειώνει γρήγορα. Εάν χάρηκες με την τιμή και πείστηκες από τις φωτογραφίες για διακοπές σε σπηλιά, να σε ενημερώσω πως είναι ήδη κλεισμένο μέχρι το Νοέμβριο, ενώ είναι ελάχιστες οι κενές ημέρες ενδιάμεσα στο καλοκαίρι.

Comments