Το εστιατόριο που τα πιάτα ταξιδεύουν σε ράγες ως το τραπέζι σου - iTravelling

To πιο πρωτότυπο εστιατόριο στο Ηνωμένο Βασίλειο άνοιξε τις πύλες του ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο όλοι έχουν σημειωμένη στα ημερολόγια τους την 13η Μαϊου. Η συγκεκριμένη ημέρα δεν έχει κάποια γιορτή, ούτε σηματοδοτεί τίποτα το συγκλονιστικό για την χώρα, όμως ήταν η ημέρα των εγκαινίων του πιο περίεργου και πρωτότυπου εστιατορίου της Ευρώπης, το οποίο φροντίζουν να το γιορτάζουν ακόμα και μετά από δύο χρόνια. Ο λόγος για το Rollercoaster, το εστιατόριο που τα πιάτα φτάνουν στο τραπέζι σου μέσω βρόχων από χάλυβα.

Τα πιάτα στο πρωτότυπο αυτό εστιατόριο ταξιδεύουν σε ράγες κάνοντας τους πάντες να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Στόχος των δημιουργών ήταν οι πελάτες να μην δυσανασχετούν και να σερβίρονται στην ώρα τους χωρίς καθυστέρηση. Ταυτόχρονα, η σχεδίαση του είναι ιδιαίτερα μοντέρνα, κάνοντας το χώρο αρκετά φουτουριστικό, ώστε να μη θυμίζει σε τίποτα ένα κλασσικό εστιατόριο.

Οι ράγες ξεπερνούν τα 400 μέτρα σε μήκος, ενώ η απόσταση που θα διανύει καθένα από τα πιάτα υπολογίζεται σε 173 μίλια κάθε εβδομάδα. Το πρωτότυπο αυτό εστιατόριο θα το βρείτε στη καρδιά του Alton Towers, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πάρτε μια γεύση παρακάτω:

Comments