Το εστιατόριο Galazia Hytra μετακομίζει στις Κυκλάδες - itravelling.gr

Ανακάλυψε σε ποιο νησί θα βρίσκεται το βραβευμένο εστιατόριο Galazia Hytra και κλείσε εισιτήρια για γαστρονομικές διακοπές!

Εάν δεν μπορείς να αποχωριστείς το αγαπημένο σου εστιατόριο ούτε στις διακοπές σου, κανένα πρόβλημα! Το βραβευμένο εστιατόριο Galazia Hytra μετακομίζει για λίγο στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Πάρο και σε περιμένει για γαστρονομικές διακοπές με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου. Το πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Πάρου, το Summer Senses, υποδέχεται την Hytra και αναβαθμίζει τον γαστρονομικό χάρτη του νησιού.

Στην περιοχή Μάρπησσα της Πάρου βρίσκεται το Summer Senses, το οποίο είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων, το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετικές καλοκαιρινές διακοπές και με τις πέντε αισθήσεις του επισκέπτη. Τα αρώματα των Κυκλάδων, ο ήχος των κυμάτων, η μαγική θέα στη θάλασσα του Αιγαίου, η χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, η επαφή με τη γη της Πάρου συνεπαίρνουν τις αισθήσεις με την κορύφωση να έρχεται σε εκείνη της Γεύσης με τα πιάτα του εστιατορίου Galazia Hytra, τα οποία θα συντροφεύουν τα βράδια των επισκεπτών του ξενοδοχείου.

Το εστιατόριο Galazia Hytra μετακομίζει στις Κυκλάδες - itravelling.gr

Παιδί του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra, που φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, και μέλος του Ομίλου Τραστέλη που διαθέτει μερικά από τα σημαντικότερα εστιατόρια της χώρας, η Galazia Hytra φεύγει για πρώτη φορά εκτός Αττικής σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τον προορισμό της Πάρου.

Η ομάδα του εστιατορίου Galazia Hytra ταξιδεύει στο νησί φέρνοντας μαζί της μοναδικές συνταγές, που πρεσβεύουν τη δημιουργική ελληνική κουζίνα. Πιστό στη φιλοσοφία του για κλασικές συνταγές που αναδεικνύονται σε σύγχρονα πιάτα μέσα από μοντέρνες τεχνικές και εξαιρετική πρώτη ύλη, το εστιατόριο μετατρέπει το ξενοδοχείο σε γαστρονομικό προορισμό.

Το εστιατόριο Galazia Hytra μετακομίζει στις Κυκλάδες - itravelling.gr

Η αέναη αναζήτηση της τελειότητας, η αναγνώριση και η αγάπη για τον πλούτο της ελληνικής γης, καθώς και η σύγχρονη απόδοση παραδοσιακών συνταγών, μεταφέρονται αυτούσιες στο Summer Senses με τη ζεστή φιλοξενία και ατμόσφαιρα να αποτελεί κοινό παρονομαστή για εστιατόριο και ξενοδοχείο, προσφέροντας στον επισκέπτη μια ολιστική εμπειρία διακοπών.

«Το ξεχωριστό concept του Summer Senses και η φιλοσοφία του έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τις αξίες του εστιατορίου Hytra» αναφέρει σχετικά ο κ. Πάνος Πανταζόπουλος, Managing Director της HIP.Hospitality, εταιρείας διαχείρισης του ξενοδοχείου και ιθύνων νους της συνεργασίας. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επένδυση, για ένα ξενοδοχείο 100 δωματίων, που στόχο έχει να αναδείξει περαιτέρω τον προορισμό μέσα από ένα premium τουριστικό προϊόν, το οποίο θα γίνει πρεσβευτής της ελληνικής φιλοξενίας στο σύνολό της. Αυτή άλλωστε ήταν η σκέψη πίσω από τη σύμπραξη των δύο brands: η δημιουργία ενός ξενοδοχείου-προορισμού όπου ο επισκέπτης, Έλληνας ή ξένος, θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει κάθε έκφανση της έννοιας της φιλοξενίας 5 αστέρων, από το ζεστό καλωσόρισμα και την άνετη διαμονή μέχρι τις εκλεπτυσμένες γεύσεις».

Comments